![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Evet arkadaşlar, (ve diğer liste yetkilileri hfz ve Fatma E.) listemiz bugün kapanıyor, hoyadag"ın da hatırlattığı gibi. Siparişler 10 Eylül"ü geçer muhakkak. Sayın sabah nerdesiniz huuuu . Sevindirici cevaplar bekliyorum sizden (ve arkadaşınızdan)..Ben yapabilirsem bu akşam, listeye hangi türden ne kadar istendiğini filan eklemeyi düşünüyorum. Bir de kişi başına istenen türlerin fiyat listesi yapılması gerekiyor tabi.. Artık zaman durumuna göre önümüzdeki hafta bunu da hallederiz el birliğiyle.. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Paketin büyüklüğünü kesin olarak öğrendiğimizde arkadaşımla tekrar konuşacağız. Şimdilik küçük bir paket için olurum var :-) İlkin'in dikkat çektiği çıkışta aranma/sorgulanma konusu da henüz karanlık. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Eklenti 20050 Eklenti 20051 Biraz evvel oğluma Amerika'dan bir ayakkabı geldi.DHL ile. Kutunun ölçüleri 40x25cm.Yükseklik 16cm. Ağırlık sanırım 1,5kg. Üstüne yapıştırılmış faturada yukarıdaki gibi bir yazı vardı. Anladığım kadarı ile gümrüğe takılmamış.Problem olmadan gelmiş. Bilginize. ![]() Düzenleyen Sevilay : 25-07-2008 saat 23:38 |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hoya, mum çiçeği |
|
|