Sevgili Cezzar listemize toplam fiyatları eklemiş. Ben de kişi başına düşen siparişleri listeleyip kişilerin ödeyeceği miktarları hazırlıyorum. Umarım yarın bitiririm.
Sonra sizlerden kendi listelerinizi, fiyatlarını kontrol etmenizi ve yanlışlık var ise düzeltmemizi, yok ise onaylamanızı isteyeceğiz. Son onayınızı verdikten sonra toplu siparişimizin verildiği günün Euro satış kurunu yazarak euroyu YTL'ye çevirip, üzerine de kargo ücretinin kişiye düşen kısmını ekleyerek toplam miktarınızın Cezzar'ın hesap numarasına havale yapmanızı rica edeceğiz. Bu arada Hoyaların gönderilmesi araştırma işlemleri özellikle Sabah, Hoyadag ve Cezzar tarafından yapılacak.
Hoyaların yola çıkışı ile havale işlemlerine başlayabiliriz sanıyorum. Sevgili Cezzar her arkadaşın sipariş tutarının hesabına geçişini kontrol ederek Hoyadag'a onay verecek ve Sevgili Papatyam ve Hoyadag yurt içi gönderimleri bu onayla birlikte yapmaya başlayacaklar.
Şu andaki program kabaca bu şekilde. En önemli kısmı çeliklerin Hollanda'dan Türkiye'ye gönderilmesi.. Daha önce de yazdığım gibi sevgili Hoyadag yarın tatilden dönüyor ve Cuma gününden itibaren Sabah + Hoyadag + Cezzar yurt dışından Türkiye'ye kargo işini netleştirmeye çalışacaklar.
|