agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Mum çiçeği (Hoya)
(https)

Beğeni Düzeni3239Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-05-2007, 10:11   #1
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Giriş Tarihi: 30-04-2007
Galeri: 373
İşte çözümde geldi Gilancığım

Zaten ben tutturabileceğimden şüpheliydim senin tutmuş çiçeği yollaman çok büyük incelik. Çok teşekkür ederim

Karşılığında Gardenya alabilirsin

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-05-2007, 17:51   #2
Ağaç Dostu

cezzar's Avatar

Giriş Tarihi: 06-05-2007
Sn. Phenelope; merakımı mazur görün; yani siz siteye bir aydır üyesiniz ve 900'e yakın mesaj mı yazdınız? Günlük ortalama 30 mesaj? Parmaklarınıza kuvvet

Bu arada Hollanda'da neredeyse 100 ayrı çeşit mum çiçeği çeliği satan bir yer buldum;
http://www.paulshirleysucculents.nl/shop_hoyas.htm
Şu an işsiz halimle mümkün değil ama , tahmin ettiğim gibi yakında yolum düşerse oraya, alacağım en azından 3-4 çeşit, kolay büyüyenlerinden..
"Hoya pubicalyx silver pink GPS 10064" ve "Hoya shepperdii GPS 00161" mesela hem çok kolay büyüyorlarmış, hem de en ucuzları..

Selamlar...

cezzar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-05-2007, 17:58   #3
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Giriş Tarihi: 30-04-2007
Galeri: 373
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cezzar Mesajı Göster
Sn. Phenelope; merakımı mazur görün; yani siz siteye bir aydır üyesiniz ve 900'e yakın mesaj mı yazdınız? Günlük ortalama 30 mesaj? Parmaklarınıza kuvvet

Bu arada Hollanda'da neredeyse 100 ayrı çeşit mum çiçeği çeliği satan bir yer buldum;
http://www.paulshirleysucculents.nl/shop_hoyas.htm
Şu an işsiz halimle mümkün değil ama , tahmin ettiğim gibi yakında yolum düşerse oraya, alacağım en azından 3-4 çeşit, kolay büyüyenlerinden..
"Hoya pubicalyx silver pink GPS 10064" ve "Hoya shepperdii GPS 00161" mesela hem çok kolay büyüyorlarmış, hem de en ucuzları..

Selamlar...

Selamlar;

O kadar olmuş mu Burası bağımlılık yaratıyor

Mum çiçeği konusunda Papatyam'â katılıyorum, bizide unutmayın

Saygılar.

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-05-2007, 21:08   #4
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Giriş Tarihi: 05-05-2007
Sevgili üye kardeşlerim, formumuza İzmir'den yeni üye oldum ve ilk defa 24-27 mayı 2007 İzmir çiçek ve bahçe araçları fuarın da İzmirli üye kardeşlerim le tanıştım.Alakalarından ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Kendimi tanıtma bölümünde takdim etmiştim ama İzmir fuarında üye arkadaşlarımla geçirdiğim,çok kısa zamanda dahi olsa paylaştığim (edindiğim dersem daha doğru olur)fikirler ve üye kardeşlerimin her konuda belli ettikleri kaliteli ve çok sevyeli davranışlari beni çok etkiledi hele Hafize hanımın( ileride resmini sunacağım )bir Mum çiçeğini bana armağan etmesi beni son derecede kaliteli ve doğru bir formda olduğuma bir defa daha ikna etti.Hafize hanıma çok nazik bu jesti için ve diğer arkadaşlarıma da çok yakın alakalarında dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunar esas merakım bonsai yanında çok iyi bir mum çiçeği seveni olarak yazışmalarınızı takip edeceğimi belirtir ,
boyle kaliteli bir siteyi kurup, idare ettikleri için Sayın yöneticilerimizi bir defa daha kutlar , hepinize sağlık ve başarılar dilerim.
Saygılarımla,

selcuk44 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
hoya, mum çiçeği

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025