View Single Post
Eski 28-05-2007, 20:08   #1158
selcuk44
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Giriş Tarihi: 05-05-2007
Sevgili üye kardeşlerim, formumuza İzmir'den yeni üye oldum ve ilk defa 24-27 mayı 2007 İzmir çiçek ve bahçe araçları fuarın da İzmirli üye kardeşlerim le tanıştım.Alakalarından ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.Kendimi tanıtma bölümünde takdim etmiştim ama İzmir fuarında üye arkadaşlarımla geçirdiğim,çok kısa zamanda dahi olsa paylaştığim (edindiğim dersem daha doğru olur)fikirler ve üye kardeşlerimin her konuda belli ettikleri kaliteli ve çok sevyeli davranışlari beni çok etkiledi hele Hafize hanımın( ileride resmini sunacağım )bir Mum çiçeğini bana armağan etmesi beni son derecede kaliteli ve doğru bir formda olduğuma bir defa daha ikna etti.Hafize hanıma çok nazik bu jesti için ve diğer arkadaşlarıma da çok yakın alakalarında dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunar esas merakım bonsai yanında çok iyi bir mum çiçeği seveni olarak yazışmalarınızı takip edeceğimi belirtir ,
boyle kaliteli bir siteyi kurup, idare ettikleri için Sayın yöneticilerimizi bir defa daha kutlar , hepinize sağlık ve başarılar dilerim.
Saygılarımla,

selcuk44 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön