![]() |
|
![]() |
#2551 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-09-2007
|
selamlar sayın mehtap gürbüz .bu kave hane işini banada anlatabilirmisiniz teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-08-2007
|
Sevgili Hoyadag, Ay sonuna kadar listede ekleme veye değişiklik yapabileceğimizi yazmışsınız.Bende siparişlerime iki adet renkli hoya eklemek istiyorum zahmet olmazsa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Ağaç Dostu
|
Dalgınlığa bakın eklemek istiyorum isimleri yazmıyorum. Oruç dağıttı biraz neyse. 1 adet hoya pubicalyx GPS 282 1 adet hoya pubicalyx silver pink GPS 10064 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ajuga, çeşitli konulardaki başlıklarımız, açıldığı konularla ilgili bilgilendirme, bilgi aktarma paylaşma için. Bunun dışında, bir de sohbet edebileceğimiz bir kaç kahve başlığımız var. Meşe palamutu kahvesi bunlardan birisi. Sohbet içerikli olan konuşmalar için, üyelerimizden bilgilendirme başlıkları yerine, kahveleri kullanmalarını istiyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Yeni Üye
|
. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda benim çelikten yetiştirdiğim mum çiçeklerim. Sizce durumları nasıl, ikiside direkt güneş ışığı alıyor. Bu durumun yapraklarını yakacağından korkuyorum ama iyi gözüküyorlar sanırım. ![]() Masamın dağıklılığının oluşturmuş olduğu görüntü kirlilği için özür dilerim arkadaşlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Yeni Üye
|
selam ben bu foruma yeni katıldım . annanemim kapalı balkonunda vardı mum çiçeği. küçük bir çocukken gece yatıya kaldığımda onun kokusuyla uyuduğumu çok net hatırlıyorum. ben istanbulada yaşıyorum . bir türlü bulamamıştım bu çiçeğiki bu foruma denk geldim. acaba bana da bir çelik gönderebilecek bir arkadaş var mı . ya da nerden temin edebileceğimi söyleyebilirmisiniz . şimdiden teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Ağaç Dostu
|
Sevilay Hanımcığım, ölçmedim ama küçük bir saksıdalar. Şöyle anlatayım yayınladığım resimde sağ tarftakini üzerinde iki yaprak bıraktım ve köklendirdim. Sol taraftakini ise Selahattin Hocam Bursa Toplantısında dağıtmıştı. Onu aynı şekilde bıratım ve köklendirdim. Şimdi ise 2 yaprak bıraktığım çeliğim inanılmaz hızlı bir şekilde büyüdü. Sürekli yaprak veriyor. Üzerinde yapraklar bıraktığım çeliğim büyüyor ama yavaş bir şekilde. Küçük bir saksıya ektim köklensinler diye, büyüdükçe saksısınıda büyüteceğim. İşte durum budur Sevilay Hanımcığım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-08-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Ağaç Dostu
|
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim Sebo'cuğum. Az yaprak verdi diyorsun ama sol taraftaki de sürgüne gitmiş abisi. ![]() Bu arada ben de evde ne kadar koyu renkli bardak varsa toplayıp bu gün miniklerimi onlara koydum. Yosunlanırlar diye korktum ama zavallılar bardak bardak gezmekten helak oldular. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Yeni Üye
|
yaa ben bir türlü bulamadım kii şimdi yurt dışından mı sipariş etmemiz gerekiyor mum çiçeğini. yani türkiyeden ısmarlayabileceğimiz bir yer yok mu acaba yaa |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar sizlere çok zahmet veriyorum ama ben listemde değişiklik yapmak istiyorum. ![]() H.Serpens ve H. Shepherdii ilave olacak. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sputnik, öncelikle hoşgeldiniz demek istiyorum. Eğer Mum çiçeğinin değişik türlerinden istiyorsanız yurtdışına sipariş vermeniz gerekmekte. Çünkü Türkiye'de sadece Hoya Carnosa türü bulunuyor. Diğer türleri incelemek isterseniz imzamda yer alan "PAUL SHIRLEY - Resimler - Resimler2" linklerinden herhangi birine tıklayarak inceleyebilirsiniz. İsteğiniz sadece bildiğimiz mum çiçeği "Hoya Carnosa" ise elinde çelik olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır. Ayrıca forumumuzda mutlaka dikkatinizi çekmiştir, Türkçe ve imla kurallarına riayet ederek mesajlaşıyoruz. Bu konudaki hassasiyetiniz soru ve taleplerinize yanıt almanızı hızlandıracaktır, selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Arkadaşlar, sanırım artık liste düzenleme, ekleme, onaylama işlerini tamamladık. Cezzar,yurtdışına Tübitak bursuyla gitmiş, burada öğretim üyesi olan bir hocamız. Çeliklerin alınmasına yakın, bize banka hesap numarasını verecek. Onun hesabına parasını yatıran arkadaşların siparişini verecek. (Net üzerinden ödeme yapmak en uygun yol) Herhangi bir sorusu olan arkadaşımız olursa, bana sorabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-03-2007
|
Gelecek mum çiçeklerim için aldığım 2 adet saksının genişliği 24 cm derinliği 16 cm. Ayrıca resimde göründüğü gibi tavana asma aparatı sayesinde camın önüne asmayı düşünüyorum.Doğu cephesi yani sabah öğleye kadar da güneş alıcak. Ayrıca sevgili Hoyadag'tan bir ricam olacak.Hoya Obovata'yı Hoya Kerrii ile değiştirebilmen mümkünse çok sevinirim.Bizim kaprislerimizle uğraşıyorsunuz yok onu sil bunu ekle valla utanıyorum yazarken. Size hakkımızı nasıl ödiycez bilmiyorum.Tekrar çok teşekkürler.Biran evvel gelselerde hayırlısıyla biz de rahatlayalım sizde kurtulun bu işkenceden. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-03-2007
|
Sevgili Memet eğer liste tamam ise sorun değil.Hoya Kerrii'nin listeye dahil olduğunu geç farkettim ve dayanamadım.Eğer herşey tamam ise problem olmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-11-2006
|
Hoya Kerii isteyen arkadaşlar, umarım çiçeğini görünce hayal kırıklığına uğramazlar. Yaprağı ne kadar anlamlı, görüntüsü güzel bir tür ancak benzer sözleri çiçeği için söylemek olanaksız. Küçük, çok az kokulu, var ile yok arası çiçeklerle karşılaşabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Ağaç Dostu
|
Hamido, sizde var mı? Yapraklarıyla bir bütün olarak görseydik keşke. Bizim baktığımız yerde sadece çiçek görüntüsü var ve o da çok güzel. Bu yüzden de Coyote ile birlikte siparişe ilave etmiştik . Dediğiniz gibiyse, zaten artık içimiz dışımız hoya olacak vazgeçelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili İlknur, teşekkür ederim ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekleri küçücük de olsa bence yaprakları çok güzel. Doğanın en güzel rengi zaten yeşil değil mi sevgili Hoya Kardeşlerim ![]() Ben meliflua ve lacunosa'yı iptal etmesini ve kerrii eklemesini rica ettim Hoyadag'dan. Sağolsun kırmadı beni. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-11-2006
|
Alıntı:
Bendeki yaprak eğer büyümeye karar verirse size seve seve bir çelik gönderirim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Ağaç Dostu
|
Evet arkadaşlar sonunda evimdeki internet problemini çözdüm ve liste değişiklik taleplerini yerine getirdim. Sevgili Sempe, İlkin, Oyaağacı, Sevilay, Zeonka liste değişiklik taleplerinizi uyguladım. Kontrol ederseniz sevinirim. Sevgili Şükran Ünal onayınızı aldım. Teşekkür ederim. Ayrıca tüm arkadaşlar siparişin verileceği eylül ayının son haftası ile ekim ayının ilk haftası arasındaki tarihlerde forumumuzu aktif olarak izlemelerini talep ediyorum. Bahsedilen tarihlerde ödeme ile ilgili memet bey'den mesaj alacağız. Eğer bu karışıklık içinde düzeltme talebini atladığım arkadaşım varsa beni uyarabilir. Tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ephesos ve Sevgili Mor Kedi, TK1953 sefer sayılı İstanbul-Amsterdam Hoya Seferi için son çağrıdır. ![]() Şaka bir yana en fazla birkaç gün içinde onaylarınızı bekliyorum. Aksi takdirde üzülerek de olsa siparişleriniz iptal edilmek zorunda kalınacak. İlginiz için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Ağaç Dostu
|
Naçizane bunlarda benim mum çiçeklerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Ağaç Dostu
|
Birincisi arkadaşımdan hediye ikincisini satın aldım. Yerlerini beğenmiş gibiler birer yaprak çıkardılar bile (bir ay oldu). ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|