![]() |
|
![]() |
#2491 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2007
|
Merhaba, penelophe yolcular yola çıktı.Dışarda gölgede bol su vererek ıklime alışıncaya kadar kalsınlar. Diğerlerinide atma onlar düzelecekler. Sevgilerimizle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Ağaç Dostu
|
Sevilay hanım, hayırlı olsun ![]() Korkmayın bir şey olmaz! Taliplileri çok fazla ve gönderecek yer mi bulamadınız? Gönderin bana ![]() Fazlası olanlar ve yeter diyenler için duyurulur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Ağaç Dostu
|
Sabahtan beri aktarma merkezinde dolanıp duruyorum kargom geldimi, Yalovadan bana koli gelecekti ara ara yok Bursayı arıyorum Yalovayı arıyorum sorun yok biz gönderdik diyorlar ya koskocaman koli gözümünüzün önünde duruyor ve bizler görmüyoruz milleti öyle strese sokmuşum ki neyse arkadaşlarımın da yardımı ile koliyi aldım kutu bir köşeye allahım onlar ney öyle bir sürü kaktüs çeşit çeşit bu arada kalbim güp güp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen papatyam : 15-09-2007 saat 10:44 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 23-07-2004
|
Bilgi içermeyen sohbet mesajları başlıklardan temizlenmektedir. Sohbet mesajları için forumdaki kahveleri kullanmanız ricasıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, Pubicalyx 282 bana bu şekilde geldi. Üstünde gayet iri 8 yaprak var. Mine hanım dahil bütün hocalar üstünde en fazla iki yaprak bırakmamız gerektiğini söylüyorlar biliyorsunuz. Ancak ben bu yaprakların hangisini keseyim bilemedim ve kıyamadım. Değerli hocalarım bana bu konuda,gerekirse çizimle bir yardımda bulunurlarsa çok sevinirim. Düzenleyen Sevilay : 25-07-2008 saat 22:38 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar, 2507 alt resimde tuttuğunuz şekle göre dik duran,sağda ve solda ikinci sıradakiler kalmalı, diğerlerini kesin, gözleri fazla gömmeyin eğer toprağa dikecekseniz. Benim nacizane tavsiyem bu. Hoşçakalınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Penelophe ve sevgili Mehtap hanım,bana hemen cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu durumda Sevgili Mehtap hanımın önerdiği gibi alttan ikinci sırada olan sağ ve soldaki yapraklar kalıyor,diğer 6 yaprak kesiliyor. Ben hemen toprağa dikmeyi düşünmedim.Şimdilik hepsi suda duruyor. O yaprakların çıkış yerinin üstüne kadar suda duruyor. Yani kesilecek yerlerinden suyun içine giriyor. Diğerlerini de aynı şekilde yaprakların çıkış yerine kadar suya koydum. Yanlışım varsa uyarılarınızı bekliyorum. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Ağaç Dostu
|
Kalan yaprağın gözü suyun içinde kalmamalı ki rahat sürebilsin.Sorun yok, rahat olun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |
Ağaç Dostu
|
Önemli
Alıntı:
Bu durumda içinde bulunduğumuz ayın sonuna kadar dileyen arkadaşlarımız özelden bana ulaşıp siparişlerini iptal edebilirler. Ayrıca dileyen arkadaşlarımız da siparişlerinde değiştirme veya ekleme yapabilirler. Kesin tarihi sevgili Cezzar'a sormak gerek ancak, sanırım ekim başlarında Paul bey'e toplu siparişimiz verilmiş olacak. Dolayısıyla bu tarihe kadar değişiklik, iptal, veya ekleme taleplerinizi alabilirim. Paul bey'in listesini de arada kontrol etmek lazım; Sevilay hanımın bildirdiği üzere listeye Hoya Kerrii eklenmiş örneğin. Ben kendime özel sipariş vermedim, toplu siparişin içinde gelecek inşaallah. Düzenleyen hoyadag : 16-09-2007 saat 21:38 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Sanırım sıparişi Ekimin ilk veya ikinci haftası başında vereceğiz. Bu arada, kesin olmamakla beraber, yeni bulduğumuz getirtme yöntemi ile çelikler büyük ihtimalle yurtdışından Türkiye"ye ücretsiz gelecekler.. Yani toplu sipariş daha ucuza mal olabilir: bilginiz olsun.. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Ağaç Dostu
|
Yaklaşık bir saattir, bilgisayarın başındayken burnumda bir koku, baygın baygın. Gidiyorum, geliyorum evin içinde koku yapan ne arıyorum. Sonra birden aklıma geldi. Kafamı bir kaldırdım. 2485 nolu mesajdaki tomurcuğum açmış, onlar kokuyormuş. Sevgili Gürbüz'ler iyi bakacağımı söylemiştim size. Tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Ağaç Dostu
|
Süper!!! Bu fikre bayıldım. ![]() Açalım gerçekten. ![]() ![]() ![]() Ayrıca tebrikler Nevsune hanım.Bayıldım çiçeğinize. ![]() Darısı bizlerin başına İnşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hoyadağ sizin tomurcuklarda bir gelişme var mı? Benimkiler geldiği gibi duruyor. Suyu haftada bir bardak veriyorum. Arada sırada fıs fıs yapıyorum. Direk güneş ışığından sakınıyorum.(Tülün arkasında) Ama tomurcuklar geldiği gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Ağaç Dostu
|
Konuşma yeri burası değil ama her konu için bir kahve açılırsa, kahve kahve gezecekmiyiz? Galiba başka çaresi de yok gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Ağaç Dostu
|
Sevilay hanım, malesef tomurcuklar geldikleri günkü gibi duruyorlar. Hergün fısfıslıyorum, sürgün de veriyor ama çiçek açacak kadar mutlu değil anlaşılan. Seneye artık inşaallah, bu saatten sonra İstanbul'da açmasını beklememek gerek sanırım. Malum havalar serinlemeye başladı bile. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Ağaç Dostu
|
Yok yok sevgili Penelophe, umudumu kesmedim çok şükür. Ben zaten beklemesini dahi seviyorum, sürgünleri bile mutluluk vermeye yetiyor bana. Hemen açsa, hiç nazlanmasa bu kadar kıymet görür müydü acaba, sanmıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hoyadag, sevilay, penelophe, havalar serinleyince bahçede mum çiçekleri başladı tomurcuklanmaya ve biz son gönderdiklerimizi onlardan gönderdik. Bakın yaptığımız işlem şu: 1.Bahçede açık havada, 2.Her akşam en az bir saat otomotik spring s sistemi ile sulanıyor. 3.Güneşin tam altında. 4.Rüzgar alıyor. 5.Başka hiç bir şey yapmıyoruz. Sizlere tavsiyemiz aşırı korumadan vazgeçin. Şimdi tam zamanı atın balkona veya benzeri bir yere ve yukarıda bizim yaptığımız gibi hiç bir şey yapın.Perdenin arkasına saklamayın **** perdeleri pencereleri açın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Ağaç Dostu
|
Aslında geldiğinde neredeyse saksısından çıkmıştı. Belki de ancak kendine geliyor canım çiçeğim. Hoyadağ o kadar haklısın ki.Beklemeyi bile seviyorum. Yakın gözlüklerimi takıp sürekli inceliyorum yaprak yaprak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Mehtap hanım,eğer balkona atarsak sonra soğuklarda içeri alınca sorun yaşamaz mı garibim? Eh tülü kenara çekip,camını açayım bari. Yalnız köklendirip diktiklerime aynısını yapmayayım değil mi? Onlar daha bebek.Yine tülün arkasında kalsınlar mı Mehtap hanım? Bir de sizinkiler her akşam bir saat sulanıyorlarsa toprakları ıslanmıyor mu? Düzenleyen Sevilay : 16-09-2007 saat 23:42 Neden: ekleme yaptım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() ![]() Yoksa, bu iş uzar gider, sellukaya kahve, yasemine kahve, dev kabağa kahve... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Ağaç Dostu
|
Nevsune Hanım resminiz çok güzel maşallah. Sevgili Gürbüz ailesinin yolladığı mum çiçeğinin tomurcukları da geldiği gibi duruyor. Ara ara fısfıs yapıyorum. Cam kenarında duruyor ama sürgün bile vermedi yaramaz ![]() Bir de 3-4 çelik aldım üzerinden. 4 gündür oksijenli suyun içindeler ve kökleri çıkmaya başladı. Kimisi 3 mm kadar kimisi 5 mm kadar. Toprağa ne zaman dikmek gerekir acaba? ![]() Düzenleyen İlkin : 17-09-2007 saat 10:39 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
|
|