![]() |
|
![]() |
#1531 |
Ağaç Dostu
|
Benim isyerimde masamin yanibasindaki, cicek meger mum cicegiymis. Bunu buraya bakinca farkettim. Ada'nin 1549 nolu fotografindaki gibi cicek aciyor. Ilk gordugumde soluk rengi yuzunden zor ferkettim, sonra a bu cicek mi dedim, hic bildigim yumusak yaprakli bir cicege benzemiyordu. Ben uyduruk bir sarmasik gozuyle bakiyordum cunku yazicinin icine bile girdigi icin, habire kesiyorum. Eklenti: Resimleri istediginiz gibi ekledim, cicek verdi ama henuz acmadi, kucucuk bir cicek de yolda. Topragi yok, resimde de gorulen parcaciklar var. Su kaybi az oluyor. Haftada bir veya 15'te bir sulaniyor. Isyerim su an Almanya. O nedenle pek gonderemem ama adresinizi bana yollayin. TR'de eve gelirken kesip yollamaya calisayim. Düzenleyen DevrilgenKayik : 27-07-2007 saat 20:03 Neden: Ekleme- cevap, no degisikligi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aman Efendim, Mum çiçeği kesilir mi, hemde çiçek açmayı başarmış bir mum çiçeği. Yine de budamak zorunda iseniz kestiğiniz çeliklerden rica edebilir miyim? Böyle bir niyetiniz varsa ödemeli olarak bana gönderebilirseniz minnettar kalırım. Ne mutlu size, bu arada çiçeğin fotoğrafını da isteyebilir miyiz acaba? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu arada eğer özelden adresinizi gönderebilirseniz, müstesna desteğinize teşekkür mahiyetinde küçük bir sürprizim olacak. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Farklı mum çiçeği çoğalınca dallanıp budaklanınca bizede düşer dimi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Ağaç Dostu
|
O zaman çoğalması dileğiyle... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arkadaşlar, duydunuz mu? Bir yaşıma daha girdim. Sayın Devrilgenkayık, benim akıl sağlığımı da devirmeyi başaracaksınız galiba ![]() Uzman olan arkadaşlar, nasıl oluyor bu topraksız büyüme ve hatta çiçeklenme. Bir bilen var mı acaba? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Burası sera mı yoksa eviniz mi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1546 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=DevrilgenKayik;134587]Ben uyduruk bir sarmasik gozuyle bakiyordum cunku yazicinin icine bile girdigi icin, habire kesiyorum. İşte hayat böyledir. Kimisi gözünün içine bakar çiçek açsın diye, kimi de yazıcıya giriyor diye keser ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Ağaç Dostu
|
Yaklaşık 2 hafta önce bana ulaşan bir çeliği, köklenmesi için suya koydum ve 1 hafta kadar suda kaldı, köklendi ve çok canlıydı yaprakları. Saksıya aldım ve bir haftadır saksıda fakat yaprakla saldı kendini, dirilikleri gitti. Şimdi saksıdan çıkardım, kökler kararmış ve sanki en uçlarından kurumaya başlamış. ![]() Yeniden suya koydum. Saksıya almadan önce üzerinde yeni filiz vardı ve saksıya aldıktan sonra o minicik yeşil filiz de karardı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Alıntı:
selamlar.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Ağaç Dostu
|
Köklendirme Hormonu
Arkadaşlar, yabancı forumların bazılarında kök hormonu (Root hormone) diye bir şeyden bahsetmişler. Böyle bir maddeden haberi olan var mı acaba. Nerede bulabiliriz? Aşağıdaki linkte ayrıntılı bilgiyi bulabilirsiniz. http://www.myhoyas.com/rooting.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-07-2007
|
günaydın tüm doga kardeslerine ben siteye cok yeni üye oldum ve bu siteye mest oldum özellikle ilk actıgım sayfalarda üzerinde 2 senedir arastırma yaptıgım yaban mersininini ve beni 35 sene önceki hatıralarıma götüren mum cicegini görünce cok sevindim cok sık görüsme dilegiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güzel sohbetler diliyorum size de. Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hoyadag o bahçe sizin mi?Adresi alsak siz yokken gelsek.Hani hepsinden bir çelik alsak.Ya da saksıyla mı götürsek... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Oraya bir kamyon'la gitmek gerekiyor bence... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, Şu kamyonu tır yapalım, deposunu da geniş tutalım zira fotoğraf İsveç'li bir kolleksiyonere ait. Christina 38 yaşında, 13 yıldır hoya ile ilgileniyormuş ve 200 çeşit hoya varmış elinde. Bu hızla gidersem Christina ile yarışırım herhalde, en azından elbirliği yaparsak 5 yıla kalmaz sera açmak durumunda kalırız. 2 aydır hoya ile ilgileniyorum ve 5 değişik tür hoya var elimde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
|
|