![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2007
|
Evet doğru çiçek kalmadı, akşam üstü yapılabiliyorsa bu tür ilaçlamalar çok sevinirim teşekkür ederim .Bilmiyorum çünkü hep sabah yapacağım diyorum olmuyor güllerimde de bit vardı hepsini ilaçlamayı erteliyorum sabah çok canlı bir insan değilim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-05-2019
|
m9 elma lider gerilemesi
merhaba arkadaşlar. m9 elma ağaçlarında lider ve üst dallarda yaprak oluşumu döneminde gerileme oluyor. yapraklar çok küçük kalıyor. dallar cılız kalıyor. sonradan toparlıyor. sizce sıkıntı ne olabilir ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-03-2016
|
Merhabalar. Çinko kaynaklı noksanlık olabilir. Rozetleşme oluşumu var gibi. Kloroz problemi var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-05-2019
|
herkese merhaba, arkadaşlar kapımızın önünde baktığımız elma ağacımız resimler görüldüğü gibi oldu bu sene. daha önceki senelerde doğru düzgün elma vermişliği yok. açıkçası konu hakkında pek de fazla bilgimiz yok. internetten araştırmalar sonucu bu siteyi buldum. konuyla alakalı zirai ilaçlama olsun, ev yapımı ilaç olsun en etkili çözüm ne olabilir. bir de şuanki ayı düşünerek çözüm önerisi verirseniz sevinirim. teşekkürler. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-05-2019
|
Arkadaşlar merhaba, Bu yıl bahçemdeki bir elma ağacında ve böğürtlenimde resimdeki kırmızı böcekler ortaya çıktı. Ilk basta uğur böceği sandım ama araştırmalarım olmadığını gösterdi. ( gerçi pek emin degilim) acaba bu böceklerin ne olduğunu bilen var mıdır? Kırmızı örümcek olabilir mi? Doğal yolla mücadele şansım olur acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
ağacı, ağaç, elma, elma kabuğu, kabuğu, yaprakları, yarılma |
|
|