![]() |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
En büyük olan..
|
Çok yakışıklı bir delikanlı bence :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada 2 gündür evde yoktum ve geldiğimde bir yavrunun vıcırtılarıyla kafese yaklaştım :) Adı Bayram oldu onun :D |
Alıntı:
Ben tüm yavrular yuvadan çıkınca yuvayi sokecegim,yeter bu kadar bebek bakma:) |
1 Eklenti(ler)
Bugün ikinci yavrunun temizligi yapıldı ,sanki dişi gibi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn. Milla sizi burada yakaladım :D Siz neden sayfalarınıza resim atmıyorsunuz bakim .
|
Erkek kuşun bir gözünün etrafı sulandi ve kanlandi bu ne tür bir rahatsızlık ve tedavisi ne?
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Toplu uyku modu:)
|
Alıntı:
|
:) Maşallah maşallah, bunlar uyku modunda değiller de sanki beni çek beni çek diye poz veriyorlar.
Sayın snob şimdi bunlar yeni yavrular mı? |
Alıntı:
Gözü rahatsızdı, nasıl oldu? |
Alıntı:
Bıdık beyin keyfi yerinde, yavrular umurunda degil :( Mavi yavru bayramda kardeşime gitti, beyaz bende. Komşunun eşi artık evde kuş istemiyormuş, almadı kadın. Napıcaz bilemiyorum. Şuan 4 yeni yavru var, 5te yumurta. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nasıl korkusuz Milla abla, baksana elleri kaldırmış testlim olmuş :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu arada bizim anne de boş durmuyor,3 yumurta yapmıştı,dün eski yuva kokuyor diye yenisini taktim gece,sabah baktim yumurtanın birisini kırıp atmış,anın da tepki yani :)
|
Alıntı:
Bu arada biz yavruları 5e tamamlamışız, demin gördüm :) |
1 Eklenti(ler)
Tek başına yetişemediği için beslemedi Çınar bu yavruyu..
Hep o koca kafalı sorumsuz baba Bıdık'ın marifeti bunlar :( Öldü yavrucak. |
Hayırsız Bıdık! Çınar nasıl yetişsin biz takip etmeye yetişemezken. Çok üzüldüm hira ama doğanın da kanunu bu... Sağlıklı yavruların sayısına şükretmek lazım. İlgisiz Bıdık'a rağmen harika iş çıkarıyor Çınar
|
1 Eklenti(ler)
Severek ayrılalım :o :o
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025