![]() |
Kaç gündür bekliyoruz sevgili hira, hani bebişlerin yeni fotoğrafları? ;)
|
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Son fotograf 2 gün önce çekildi. |
:) Sevgili hira, ne güzel büyümüşler, ne güzel olmuşlar; çabuk mu büyümüşler ne?.. Maşallah maşallah!.. :D Hay Allah ciddi ciddi muhabbet kuşu olmuşlar.
|
:) Şimdiden belli olur mu bilemiyorum ama sanki ikisi de erkek gibi hem de...
|
Evet, büyüdü aşklarım benim. Sema abla sen erkek diyorsan doğrudur :) Çınar olayından bilyorum :)
2 gundur evde yoktum, bolca hazır mama koymustum kafese. Umarım aç kalmamışlardır ve umarım yem kırmayı öğrenmişlerdirde, böyle dertlerim kalmaz. Çiçekler ne alemde onu da bilmiyorum :( Yoldayım eve gidyorum şuan. |
Tüy mü ektirsek kel sırtlarına :D. Bende kaz tüyü yastık var olur mu acaba :rolleyes: ya da toppik mi sürsek :p
|
Ya yenir bu minnaklar sevgili Hira. Nasıl da mucizeler, başlarına gelmeyen kalmadı ama hayata tutundular maşallah. Sırt tüyleri hemen olmasa da çıkar merak etme sen mama vermeye devam et yem kırsalar dahi. Kolay gelsin canım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili hira'cım kesin bilgi değil; henüz daha çok küçükler. Hem de fotoğrafta çok belirgin de değil. Sanki hani öyle ilk bakışta erkekmiş gibi geldiler bana. :)
|
Alıntı:
Son gelişmeler: Tüneklerde uzun süre düşmeden durabiliyorlar. Yuvaya girip çıkmaksa zaten bebek işi artık :) |
Çınar tüylerini yolup yuvadan attığına göre kesin erkekler ;). Nereden mi biliyorum bknz: Çınar'ın Bıdık'ı dövüp yamultması :D
|
Çınar ve maceraları sayesinde muhabbet kuşu beslemek ister oldum. Hemen kuşuna eş alan bir yakınımızın yavru teklifine evet dedim. Bakalım... :)
|
Alıntı:
|
Şimdilik yavruyu üçledik,bakımı anneye zor olur belki ama 5_6 yavru güzel olur herhalde:)
|
Alıntı:
Anne aklını kullansın, eşiyle iyi geçinsinde, yavruları tek başına büyütmek zorunda kalmasın :o |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
İlk aşkım Çınar'ım ve onun büyük yavrusu.. Mama yemeyi öğrendi tek başına. Sanırım yemde kırabiliyor ama çok uğraşıyor..
Maşallah lütfen :) |
Yavruşlara kocaman bir maşallah Hiracım. Biz ne yaptık ki bildiklerimizi paylaştık sadece. Ben açıkçası sen ve Çınardan da bir çok şey öğrendim kendi adıma. Her kuşun karakteri farklı oluyor doğrusu.
|
Geniş aileden son gelişmeleri paylaşayım..
Aslında sabahtan beri yazmak istiyorum ama Allah sizi inandırsın öyle bir yaz gribine yakalandım ki, değil yazmak, nefes almaktan yoruluyorum sanki.. Yavrular yem kırmayı öğrendi, karınlarını doyurabiliyorlar artık.. Ama garantiye almak için birkaç gün daha bekleyip öyle ayırmak istiyorum.. Çınar! Ah Çınar ah... Çınar'ın popo yine şiş duruyor, kanatlar düştü.. Evet yumurtlamaya hazırlanıyor :o Tam yavrular büyüdü, artık Çınar kendini toplar diyordum ki yine bombayı patlattı benim atraksiyonlu yavrum... Bıdık'ı hemen aynı kafese koydum :D malum, yumurtalar boş çıkmasın :o Tecrübe kazandım artık, yumurtlayacağını anlıyorum :) Gelsin yavrular, bakıp büyütmektende korkmuyorum artık :) |
Çok geçmiş olsun sevgili hira, inşallah çabuk atlatırsınız yaz gribinizi. Çınarın durumunu uzaktan da olsa hep takipteydim, ona da kolaylıklar dilerim, minik şirinler için gözünüz aydın diyeyim yemek yemeyi öğrenmişler artık.
|
Teşekkür ederim akçabardak ablacım :) Mutluluk verdi yavrular..
|
Alıntı:
|
Öyle böyle büyütüyor yine. A_NOMAD, kuş alsana.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çınar'ın maceraları ikinci sezon başlıyor desene Hira :D.
|
Evet A_NOMAD, tuhaf geliyor bazı yazdıkların.
Teşekkür ederim Jakin, sağ olduğu sürece Çınar hep gündemde olacak :) Eylül ayı geliyor Uyap, bizi izlemeye devam edin :) |
Alıntı:
Bakınız kendi mesajınız: Alıntı:
Alıntı:
Şöyle bir hatırlatma yapayım: Burası genele açık bir sayfa ve buraya bir şey yazdığınızda herkes yazdıklarınıza yorum yapabilir. Eğer algıda seçicilik yaşıyorsanız (mesela benim yazdıklarım herkesle aynı olduğu halde sadece benimkilerden rahatsız olmanız bir 'algıda seçicilik' örneğidir) ya da eleştirilere tahammül edemiyorsanız, böyle genel yerlere yazmamanız sizin için de benim gibi durduk yere ithama uğrayan/uğrayacak kişiler için de çok daha iyi olacaktır. Sadece size yardım edebilmek için çırpınmış olduğuma yanıyorum, yazık... |
Hiracım öncelikle çok geçmiş olsun. Yavruların yem yemeğe başlaması kendilerini kurtardıkları anlamına geliyor ne güzel. Çınarın ikinci sezon maceralarını da merakla takipteyim. Bana kuşsuzluğu unutturuyorsunuz. Sevgiler...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025