agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Evcil Hayvanlar > Kuşlarımız
(https)




Beğeni Düzeni38Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-03-2015, 20:56   #37
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,816
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi esgül73 Mesajı Göster
Bir yıldır kuşum Paşa nın yanına dişi bir kuş getirdim.İki gündür yan yana kafesteler.Birkaç gün daha izleyip daha sonra aynı kafese alıcam.Yeni kafesleri yuvalıklarıyla birlikte hazırladım.Benim Paşa aldığımda kırmızıya yakın turuncu renkliydi.Sonradan tüylerini döktü.Bana kanaryanın türü hakkında yardımcı olabilecek var mı?Bugün tanıştığım kanarya yetiştiriciliği yapan biri de malinuaların yüzünde lekeleri olduğunu söyledi.
Birbirlerini izleyip bakışıyorlar.Sanki birbirlerine alıştılar gibi.

Sayın esgül73;

Kuşunuz acı sarı yani ince tüy bir kuş olmuş. Ötümü nasıl. İnternetten malinua ötüşünü aratırsanız ötümü ona benziyor mu. İnternette bulduğum bir ötüş var. Bir dinleyin isterseniz.

https://www.youtube.com/watch?v=rhKA9_wXDFo

Malinua ötüşü çok yüksek olmaz. Görüntü olarak ikisi de malinuaya benziyor olabilir. Ancak soyunun ne olduğunu tamamen bilmeniz gerekir. Onu da üreticisi bilebilir. Onu bulma imkanınız olmadı sanırım.

Erkek kuşun durduğu kafes benim gördügüm yuvarlak bir kafes. Muhtemelen papağan kafesi. Dişi kuş ise muhabbet kafesinde duruyor.

Üretim yapmak istiyorsanız üç kapılı kanarya kafesi almanız gerekiyor. Nedense kuş dükkanı işletenler kanarya alanlara muhabbet kafesi, muhabbet alanlara kanarya kafesi verebiliyorlar. Muhabbet kafesleri tırmanmaları için yatay olur. Kanarya kafesleri de dikey olur telleri.

esgül73 beğendi.
Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025