![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sn; Yarenimex cok güzel paylaşımlar için teşekkür ederim cok haklı yazılarınız bende arpa çimlendirmek istiyorum işte bu yüzden yonca slaj yapılması için yonca bicildikten sonra sıkıştırılmaya alınmadan önce ya buğday kırığı ya eksi un **** mısır kırığı konursa birde slaj aşıları cıkmış bundan konursa güzelce sıkıştırıp korunursa bunda sorun olacağını sanmıyorum ama çifcilermiz bu işi yapmıyo bi sürü yonca tarlada kuruyup gidiyor bir kaç biçimden sonra boşa giden onca besin değeri yüksek yem işallah yılbaşına kadar bende halep keçisi almayı düşünüyorum bakalı işallah kısmet olur
|
Arkadaşlar bu halep keçisinin sütünden olan yoğurt için iyi olmaz diyorlar.bu konuda bilgisi olan varmı?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
12 ay merada bakılsa,yani çalılık ve makilik olarak..günlük belli miktarda da kesif yem verilse istenilen verimler alınırmı yoksa başka bir yemleme gerekir mi?
|
Alıntı:
|
Bence cok calılık alanda dolaşaması sakıncalı süt keçilerini memeleri calılara takılır zarar görebilir bence
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tamam merada otlayacak.ama kaynaklarda yazan şu..merada otlasada 12 ay ağıldada olsa,her 1 kg süt için ekstra olarak yarım kg kesif yem verilmelidir diyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
16-19 Kasım arası Manisa tarım hayvancılık fuarı var gelmek isteyen arkadaşlar gelebilir ben 17 kasımda orda olacam İşallah bakalım son yenilikler neler yapılmış.Yer Manisa fuar alanında
|
an itibariyle 130 başlık halep keçisi sürüm var
|
Tebrikler Emre Bey, geliriniz bol olur inşallah. Sürüyü nerden aldınız? Tecrübelerinizi de burada paylaşırsanız seviniriz.
|
sn Emre bey sanırım doğum yaptı keçiler
|
teşekkürler arkadaşlar.92 gebe keçi,35 oğlak 3 teke var.oğlaklar geçen sezonun oğlakları.sürüyü buradan bir yerden aldım.o da adanadan cengiz torundan almıştı
|
Hayırlı olsun emre bey , Bol Kazançlar ...
|
sayın emre şevk bey ,bende halep keçisi hayranıyım umarım sizden temin edebilirim
|
isteyene istediği zaman verebilirim,ama erkek oğlak.ister 8-9 aylık olanlardan ister yeni doğacak olanlardan.
|
Yakın olsak bende alırdım ama yakın değiliz
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025