![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-11-2008
|
dün öğleden sonra köye gittimm arkadaşın sürüsü var 2 doğuran bir tanne koyun vardı o da ivesi değildi bu yüzden almadım almam lazım mı ensari hocam .. gazeteci 28 hocam neden olmasın burada beraber paylaşırsak birşeyler başarabiliriz ... herşey hayal etmekle başlar... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2009
|
Alıntı:
Pek çok kimse sizin çalışmalarınızı sessiz sedasız takip ettiğine emin olabilirsiniz. Başarılar. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bizi habersiz koma
Sayın ensar sizden uzun zamandır haber alamadık. Bizi habersiz koma. Yeni icra-i faaliyet var mı merak ediyoruz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, Yazdıklarınızı büyük bir keyfle okuyor ve inceliyorum.Benim Kocaeli de 15 dönüm yarıbodur elmalığım var.Burada çok sulak olduğu için bol miktarda ot var.Ben de iyi cins koyunlar yetiştirmek istiyorum.Fakat konuya yabancıyım.Ancak konuyu bilen biriyle ortak yapmak istiyorum.Çünki bu işin bakımı, aşısı, hastalığı,yavrulaması vs var.Sizlerin konu hakkındaki tecrübeleriniz var.Beni de aydınlatabilirmisiniz. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-02-2008
|
Alıntı:
İkiz kuzulu koyun sağlıklı vede sütü ikizlerini yetiştirecek düzeyde ise niye almıyasanız. Hayvancılıktaki en önemli unsur ( bence ) edinmiş olduğunuz hayvanlara imrenerek severek bakmaktır. Eğer böyle bir duygu hissetti iseniz edinin derim. Sevgiyle kalın, |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
işin özü