agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-05-2008, 12:35   #12
Ağaç Dostu
 
eylems's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-04-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,444
Galeri: 58
Sayın üzüm,ipe dizerek asma yaprağı kurutma yönteminide anlatabilirim.En doğalı bu olsada bu yöntemle yaprak çok zayi oluyor nane gibi ufalanıveriyor ama yinede anlatırım.Siyah üzüm yaprağı, gevrek ,etli ve su oranı beyaz üzüm yaprağına göre fazladır dolayısı ile şişede saklamak için dayanıklı değildir çürüme yapabilir.
Asma sulama ise;biz yılda iki kez sularız.1.si bellenmeden evvel 2.si hasattan 1 ay evveldi sanırım bunu tam hatırlamıyorum.

eylems Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025