agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-04-2010, 23:00   #1
Ağaç Dostu
 
nariçi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-09-2008
Şehir: Gaziantep-Adıyaman
Mesajlar: 3,412
Galeri: 8
Yaprak sarması sanayi-ihraç ürünü olmaya başlamış.
http://www.milliyet.com.tr/-yaprak-s...93/default.htm

nariçi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-05-2010, 14:35   #2
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 19-04-2010
Şehir: adana
Mesajlar: 38
Ne güzel ben seve seve sararım,hiç üşenmem.Bende kışlık salamura yaprağı tercih ediyorum,10-15 yaprağı üst üste koyup ortasına 1 tatlı kaşığı tuz ekleyip sarıyorum ve 5 lt lik pet şişelere dolduruyorum,şişe tamamen dolunca,bir miktar tuzlu su yapıp üzerine ilave ediyorum,geriye kışın çıkarıp afiyetle yemek kalıyor.
Geçen yıl 8 şişe yaptım,gelene gidene verdim,1 şişe anca kaldı eve.Hele kola şişelerine yaptığım süs biberi turşularının haddi hesabı yok.

sibelin bahcesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-05-2010, 22:12   #3
Ağaç Dostu
 
aygün's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-10-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,796
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nariçi Mesajı Göster
Yaprak sarması sanayi-ihraç ürünü olmaya başlamış.
http://www.milliyet.com.tr/-yaprak-s...93/default.htm
Şaşırdım. Avrupalı sarma pişirmeye mi heveslendi ne

aygün Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025