![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Yaprak sarması sanayi-ihraç ürünü olmaya başlamış. http://www.milliyet.com.tr/-yaprak-s...93/default.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-04-2010
Şehir: adana
Mesajlar: 38
|
Ne güzel ben seve seve sararım,hiç üşenmem.Bende kışlık salamura yaprağı tercih ediyorum,10-15 yaprağı üst üste koyup ortasına 1 tatlı kaşığı tuz ekleyip sarıyorum ve 5 lt lik pet şişelere dolduruyorum,şişe tamamen dolunca,bir miktar tuzlu su yapıp üzerine ilave ediyorum,geriye kışın çıkarıp afiyetle yemek kalıyor. Geçen yıl 8 şişe yaptım,gelene gidene verdim,1 şişe anca kaldı eve.Hele kola şişelerine yaptığım süs biberi turşularının haddi hesabı yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,796
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|