agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni136Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-08-2009, 22:04   #11
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 12-08-2009
Şehir: ANTALYA
Mesajlar: 41
Berduray verdiğimiz bilgiler için teşekkürler ben zaten sebze yetiştirme ve kurutma işlerini Antalyanın yaylasında yapıyorum burada nem yok bu sene kurutma işlemini zararsız hallettim seneye kuruturken tuzu bir daha deneyeceğim. Birde burada turunçları reçel zamanı kabuklarını rendeleyip ipe dizip kurutuyorlar parti parti kaynatıyorlarmış sizin bu konuda fikriniz var mı?

Her şey gönlünüzce olsun

nalan61 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025