agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni114Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-12-2007, 22:32   #1
Ağaç Dostu
 
uzman16's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-10-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 1,578
Galeri: 119
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Teşekkürler, inşallah güzel olmuşlardır. Sonucu bildirirseniz sevinirim. Seneye bir usul daha deneyeceğim demekki.
Bu arada, yapılma şekillerindeki farklılık ve cinslerin farklılığı da hesaba katılırsa ne kadar çok çeşitli lezzetler elde edilebiliyor zeytinle. Bu açıdan çok zengin bir meyve olduğu kuşku götürmez.
Sn. MeyveliTepe,

Söylediğim gibi, evde zeytinin tadına baktım. Hiç de fena sayılmaz. Bu haliyle yenilebilirse de 10- 15 gün sonra tam kıvamında olacağı kesin.

Tüm sene elinizin altında bidon selesinin hazır olması kolaylık. Zeytinler hafif buruşuk görünüyordu. (Bidon dediklerim şeffaf plastik 5 kiloluk kavanozlar.) Zeytin yoğun biçimde suyunu salmış. Bidonu yan yatırdığımda kapak seviyesine kadar su var. Bu su hiç dökülmeyecek zeytin bu suda kalacak. Seneye siz de deneyin. Beğenirseniz yaparsınız.

uzman16 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025