agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-05-2012, 10:15   #10
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 09-06-2010
Şehir: SAKARYA
Mesajlar: 20
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Mesajı Göster
3 litre sütten yoğurt yapılamıyormuş. Süt en az 6 litre olmalıymış ki, geriye biraz yoğurt oluşabilecek süt kalsın )) Kaliteli yoğurt için, sütteki katı tanecik oranının artırılması gerekiyormuş kaynatılarak...


Ben bardak boyutunda küçücük kavanozlarda bile mayalıyordum bebeğim için. Taze taze yesin diye hep az miktarda farklı kaplarda mayalıyordum. bir de ne olur ne olmaz, biri tutmazsa diğeri tutar belki diye. Gayet güzel tutuyorlardı hiç bir sıkıntı yaşamadım

tdemirel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025