![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-07-2010
Şehir: Almanya
Mesajlar: 58
|
Alıntı:
Delimus Dedigin cok mantikli ben sütlacin icine koyarim bir kasik tereyagini üstünde güzel bir tabaka olusur bayilirim onu yemege...Yogurt yapiminda da denemek lazim..Benim aklima birde su geldi yazinizi okurken, acaba süt kremasi da olur mu!!!Burada marketlerde kücük pastik bardaklarda süt kremasi satiliyor ben genelde mantar corbasive kremali tavuk vs... yapiminda kullaniyorum.Bakin heyecanlandim simdi eminim ki ollur bir daha ki denemede ondan bir bardak ekliyecegim.Mutlaka Türkiye'de de marketlerde vardir sizde deneyin.. Buralarda yasayan arkadaslara da söyle diyeyim her markette var adi "slagsahne"bir eksisi var birde normal süt tadinda tatli olan bu dedigim süt tadinda olan yani tatli olan.Bir daha ki denemem de buraya sizlere aktaracagim hatta bugün **** yarin deneyecegim... ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası |
|
|