![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-03-2008
Şehir: kırıkkale
Mesajlar: 3
|
benim bildiğim süt proteinlerinin laktik asit ile fermente edilmesi ile yoğurt oluşuyor. sanırım karınca yumurtasında ve incir sütünde de bolca laktik asit olmalı. sevgiler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Evde yoğurt yapan arkadaşlara : Her yaptığınız yoğurttan mayalama için bir miktar mutlaka ayırın . Her yaptığınız yoğurt bir evvelkinden daha kaliteli ve tatlı olacaktır . Bir seferliğine yani başlangıç olarak marketten alınan yoğurdu maya olarak kullanabilirsiniz sonrası için sadece kendi mayaladığınız yoğurdu kullanın . Yoğurt mayası için yapılan kültür geliştirmesinde de bu yöntem kullanılır . |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası |
|
|