agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-11-2007, 00:31   #11
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 09-10-2007
Şehir: Eskisehir/Almanya
Mesajlar: 30
Sevgili Feyzan ben Yurtdisinda yasiyorum aldigim süt kutularda satisa sunulan sütlerden ( burada nerede mis gibi sütler. Evlenmeden önce Türkiyede iken annemlerle yakin köylere gider manda sütü alirdik mis gibi olurdu hele o 2-3 cm kaymagi ekmegine sür ve ye ) . ben aldigim kutu süt ile kefir yapiyorum harika oluyor . 2 sene öncesine kadarda ayni sütü kullaniyordum yalniz maya olarak aldigim yogurt farkliydi . Su anda o yogurt satista degil .
Yogurdun sünmesine gelince sevgili Mehtab'in dedigi gibi erimis kasar peyniri gibi sünüyor biraz sivi oluyor yogurt ve hafif tatlimsi tadi oluyor. Ekmege sürülecek gibi de degil saniyorum sivi oldugu icin ekmekten akar. bende sünen yogurtla bol bol ayran yapiyorum . henüz yogurdumu acmadim evdeki yogurt bitsin o zaman acacagim meraktanda catliyorum acikcasi acaba bu sefer oldumu. Eger olmadiysa yogurt mayalama makinasi almayi düsünüyorum onun kaliteli yogurt yaptigini söylüyorlar.

liliz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025