agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-11-2007, 10:27   #11
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 09-10-2007
Şehir: Eskisehir/Almanya
Mesajlar: 30
Sevgili Feyzan tarif icin cok tesekkür ederim.
Ben bundan 2 sene öncesine kadar harika tas gibi yogurtlar yapardim. Ama nedendir bilmiyorum 2 seneden bu yana yaptigim yogurt sünüyor ve sert olmuyor. Kutu sütler ile yapiyorum yogurdumu ( burada baska süt bulmam nerede ise imkansiz) süt markalari degistirdim, mayami degisik yogurtlardan aldim yinede olmadi . Eskiden maya olarak kullandigim yogurt artik üretilmiyor sanirim hicbir markette bulamiyorum. Dün sizin tarifinizle bir yogurt yaptim. Sütün sicakligini derece ile ölctüm ( Fazlami abarttim acaba bu isi ) Sonuclari sizlerle paylasirim.

liliz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025