agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-12-2012, 20:42   #11
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Galeri: 215
Yanlış yazmışım yoğurdun suyu olacaktı Hemen düzelteyim. Sözünü ettiğim o su yoğurdun suyu değil. Yağsız sütle yapılan yoğurt ayrışıyor da suyu yukarı çıkıyor gibi oluyordu. Normal sütten yaptığım yoğurtlarda böyle bir ayrışma olmuyor.

Sn.Cymbelina, iddia etmeyeyim çünkü uzun yıllardır almıyorum ama hazır yoğurtların fiyatı sanki daha yüksek olması gerek. Belki büyük yoğurt alınırsa dengeliyordur da, küçük yoğurt almaya kalktığınızda fiyat farkı artar sanıyorum.

Hap kadar Activia türü probiyotik yoğurtların 4 adedi (toplasanız herhalde 300-400 gramı geçmez) 3 küsür lira. Oysa ben 1 kereliğine aldığım bu yoğurttan maya alıp probiyotik yoğurdun 1 kilosunu aylar boyu 2,5 liraya mal ediyorum

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025