agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler
  • 1 Gönderen balbay
  • 1 Gönderen dostca

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-05-2012, 12:07   #12
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 14-11-2009
Şehir: ist
Mesajlar: 7
Merhaba Balbay,

bir sorum daha var, incirleri süzdürün derken süzülme işlemi kendi halinde bırakılıyor ve içindeki suyu ne kadar süzülürse mi yoksa, tek tek elle içindeki suyu çıkartmaya mı çalışacağız,
eklediğiniz fotoğrafta su miktarı yarım bardak ile elde edilemeyecek kadar çok görünüyor, belki de incirin içinden şerbete karışan suyun kendisidir, incirin reçelinin o güzelim özgün tadını yaratan ! Çünkü daha önce denediğim tariflerde incir kendi tadını kaybedip sünger gibi içine çektiği şerbetin tadını yansıtıyordu.

Lütfen netleştirebilirmisiniz SÜzülme işlemini ! )

saslans Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025