agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler
  • 1 Gönderen balbay
  • 1 Gönderen dostca

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-06-2011, 09:19   #9
Ağaç Dostu
 
ayseldeniz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-06-2011
Şehir: Salihli-Manisa
Mesajlar: 192
Sevgili arkadaşlar
İncir reçeli: işlem bitip kavanoza koyunca üzeri pesenleniyorsa (yani beyaz küf gibi birşey oluşuyorsa )reçelinizi kaynatıp kavanoza almadan önce soğutun tekrar 5-10 dakika kaynatın. bu işlemden sonra soğutp kavanozlara alırsanız daha iyi sonuç alırsınız. Bu işlemi suyunu salan diğer meyve reçelleri için uygulayabilirsiniz.Ben böyle yapıyorum ve bozulmuyor.Kolay gelsin.

ayseldeniz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025