agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni19Beğeniler
  • 5 Gönderen Ozlem A
  • 3 Gönderen A_NOMAD
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 3 Gönderen Mücevher Çalısı
  • 1 Gönderen Mücevher Çalısı
  • 5 Gönderen EAkpınar

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-11-2015, 22:06   #6
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Çok komik olmuş, bravo çok dikkatlisin valla A NOMAD'ciğim.. Kaldıramadım bir türlü şu otomatik düzeltmeyi

Ayrıca sana katılıyorum, aynı sonuca ulaştıran en kolay yöntem en iyisidir bence de. Karınca toprağı konusunu okumuştum ama doğrusu bana göre değil. Çam kozalağı ve buğday sapı da ilginçmiş. Bilenler tarif ederse seçenek sunmuş oluruz, çok sevinirim.

Aslında amaç laktik asit bakterilerini toplamak ve sütü yoğurt yapmalarını sağlamak ise herkes kendine daha uygun bulduğu yöntemi uygulasın derim.

Bu arada nohut mayasını annemler yapmıştı, o kadar uzun sürmedi. Başta biraz cıvık yoğurt oluyor ama ayran vs yaptılar ilk yoğurtları, sonra kıvamı oturdu.

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025