agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni43Beğeniler
  • 3 Gönderen eylems
  • 1 Gönderen sakagun
  • 2 Gönderen Ga2084
  • 6 Gönderen Ga2084
  • 4 Gönderen Ga2084
  • 6 Gönderen Ga2084
  • 1 Gönderen malina
  • 1 Gönderen Kiraz
  • 1 Gönderen Ga2084
  • 2 Gönderen Engin37
  • 1 Gönderen malina
  • 4 Gönderen Engin37
  • 2 Gönderen kelebek çalısı
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 3 Gönderen alaoğlu
  • 3 Gönderen kelebek çalısı
  • 1 Gönderen Ozlem A

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-07-2012, 16:50   #21
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Kastamanu'lu tanıdığım da un koymadan, bir kaç gün yoğurtla malzemeyi ekşittiğini söylemişti.

Limon, aklıma hiç gelmedi, çorbada kereviz sapına bayılırım, elimde kurutulmuş ve ufalanmış halde var, unutmazsam, yoğururken bir kısmına katayım.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025