![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili uzum, Eskişehirli olduğunuzu görünce sorunuzun yanıtını verse verse bir Eskişehirli verir diyerek hemen yazıyorum. Çan biberi küçük olduğu için közlemeye gelmez, çiğden yapın derim. Ama, 'ben o kadar bekleyemem, acele işi bir reçete istiyorum...' diyorsanız o zaman da önerim şudur: (Çan biberi olması da koşul değildir. Her biberle olur...) Buharda haşlanan biberleri sarımsaklı sirkeye yatırın, 24 saat sonra afiyet olsun. Hele acı da seviyorsanız öf ki öf yani öf!.. ![]() Afiyet olsun.. Ha, haşlanmış pancar ve beyaz lahana reçetesini kimse vermemişse ne duruyorsunuz? Haydi bakalım, bir de sizden kırmızı pancarlı beyaz lahana turşusu reçetesi alalım.. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|