agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-01-2011, 00:06   #17
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,457
Galeri: 225
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi üzüm Mesajı Göster
"..."çılbır haricinde pişen yemeklerde hiç sirke kullanmıyormuşum. "...."
Biliyorsunuz, pişen yemekte bir iki kaşık sirke doğal halini ve tadını kaybediyor. Salatada sirkeyi sevmem diyenleri anlarım ama yemek yapımında salatada durduğu gibi durmaz sirke hatta size şunu da söyleyeyim ekşili olsun istediğim kimi yemeklerde turşu suyu ve şalgam suyu kullandığım da olur... Yanlış anlamayın bunları bir yerden duymuşluğum yok, deneme yanılma yöntemi... Belki basit bir kibirlik olarak algılanabilir ama bu tür denemelerde yanıldığım çok az olmuştur. Hoşgörüle...

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025