Konu: Kuru dolma
View Single Post
Eski 26-01-2011, 00:06   #26
hassoman
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,457
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi üzüm Mesajı Göster
"..."çılbır haricinde pişen yemeklerde hiç sirke kullanmıyormuşum. "...."
Biliyorsunuz, pişen yemekte bir iki kaşık sirke doğal halini ve tadını kaybediyor. Salatada sirkeyi sevmem diyenleri anlarım ama yemek yapımında salatada durduğu gibi durmaz sirke hatta size şunu da söyleyeyim ekşili olsun istediğim kimi yemeklerde turşu suyu ve şalgam suyu kullandığım da olur... Yanlış anlamayın bunları bir yerden duymuşluğum yok, deneme yanılma yöntemi... Belki basit bir kibirlik olarak algılanabilir ama bu tür denemelerde yanıldığım çok az olmuştur. Hoşgörüle...

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön