agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni5Beğeniler
  • 3 Gönderen pria

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-10-2009, 15:32   #3
Ağaç Dostu
 
turko-g's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-10-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 121
Merhaba Arkadaşlar
Bende annemden öğrenerek yaptığım özellikle tarhana, kısır, spagetti makarnada kullanılması harika olan salçasını yapıyorum. Kırmızı biberi yıkayıp, çekirdeklerini ayırıyorum. Robottan geçirilen biber pişirilip (çok fazla değil) tuz ve yağ eklenip kavanozlarla buzdolabına kaldırılıyor.
Ayrıca robottan geçirilen kırmızı bibere ekmek ufalayıp,sarımsak, sirke ve ceviz katarak da kahvatılık olarak da kullanıyoruz.
Herkese afiyet olsun.

turko-g Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025