agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-11-2009, 11:25   #1
Ağaç Dostu
 
günsu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-08-2007
Şehir: Burdur
Mesajlar: 345
Küçüklüğümde hatırlıyorum, anneannemler harcını hazırlayıp et kıyma makinesinden bağırsaklara doldurup yaparlardı sonrada asarlardı.

Geçen sene arkadaşım yapmış gayet güzeldi, en önemliside evimizde yaptığımızın daha sağlıklı olması.

Bu sene bende yapmayı düşünüyorum,... bakalım....Önümüz kurban.

Salamla sosis yapımı başlığını görünce sevinmiştim evde yapabilseydik iyiydi ama kimse tarif vermemiş bilen yok galiba.

günsu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025