02-11-2016, 15:21
|
#21
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-03-2010
Şehir: Belcika
Mesajlar: 68
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kiziltan
Sucugun etini baharatla bir gun dinlendirin. Yagini ufak ufak kesip dondurucuya koyun. Sonrasinda karistirip makinadan gecirin. Yagi dondurursaniz sucuk icinde sivasmaz ufak parcalar halinde kalir, dondurmazsaniz ince uzun seritler halinde sivasir sucuk icinde.
Sucugu kuruttuktan sonra dondurursaniz nemlenir ve kepeklenir. Dondurmaya gerek yok. Golgede asili dursun yeter. Uzerine bir tulbent atin sinek falan gelmesin, dikkat kargalar calmasin !
|
Ben Belcika'da yasiyorum, yani rutubetli bir memlekette mecburen derin dondurucuya atmak zorundayim. Yoksa rutubetten bozulur. Ama acaba ilk bastigimda kurutmak amacli bir hafta kadar disarda asili biraktim o zaman mi bozuldu ki?
|
|
|