agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler
  • 3 Gönderen k0900
  • 1 Gönderen verdoque
  • 2 Gönderen limonağacı
  • 2 Gönderen limonağacı

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-11-2016, 15:21   #21
Ağaçsever
 
karamanliali's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2010
Şehir: Belcika
Mesajlar: 68
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kiziltan Mesajı Göster
Sucugun etini baharatla bir gun dinlendirin. Yagini ufak ufak kesip dondurucuya koyun. Sonrasinda karistirip makinadan gecirin. Yagi dondurursaniz sucuk icinde sivasmaz ufak parcalar halinde kalir, dondurmazsaniz ince uzun seritler halinde sivasir sucuk icinde.

Sucugu kuruttuktan sonra dondurursaniz nemlenir ve kepeklenir. Dondurmaya gerek yok. Golgede asili dursun yeter. Uzerine bir tulbent atin sinek falan gelmesin, dikkat kargalar calmasin !
Ben Belcika'da yasiyorum, yani rutubetli bir memlekette mecburen derin dondurucuya atmak zorundayim. Yoksa rutubetten bozulur. Ama acaba ilk bastigimda kurutmak amacli bir hafta kadar disarda asili biraktim o zaman mi bozuldu ki?

karamanliali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025