agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen hira
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-09-2015, 20:50   #1
Ağaç Dostu
 
hira's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-06-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,011
Taze fasülye, kırmızı kapya biber ve patlıcan aldım bugün.

Geçen yıl deneme amaçlı 2 kilo fasülyeye bolca domates rendeleyip, tencerede biraz öldürmüştüm, kışın gayet güzel yendi. Bende bu sene bolca fasülye alıp buzluga aynı şekilde attım.

Kırmızı biberleri nasıl yapacağım konusunda kararsızım. Bi fırına atmayı düşünüyorum, diğer yandan tavada kavurup saklamak istiyorum. Sanırım tava daha iyi olur.

Patlıcanı karnıyarıklık hazırlayacağım.

Perşembe pazarından da domates alır koyarım. Domates dondurucuda çokta hoşuma gitmiyor ama kış domatesinden kat be kat iyidir yine.

Üzüm yaprağı zamanını kaçırdım. Üzgünüm

hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025