agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler
  • 1 Gönderen nevsune
  • 1 Gönderen Sûz-i Dilârâ
  • 4 Gönderen hira
  • 1 Gönderen melis inanc
  • 1 Gönderen serin rüzgar

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-09-2009, 23:09   #17
Ağaç Dostu.
 
katmer's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-09-2008
Şehir: Sarıyer-İSTANBUL
Mesajlar: 2,878
Galeri: 167
Ben değim yerindeyse herşeyi derin dondurucuya atanlardanım) Dolmalık biberleri ayıklayıp yıkayıp sonrada poşetlerle dondurucuya koyarım. Kışın kolayca donuk halde doldurup pişiririm. Ayrıca taze fasulyelerimi de ısmarladım. Vişne, çilek, bezelye, mısır, barbunya, enginar, börülce, sivri biberler dondurucudaki yerlerini aldılar. Yakında ben de sıkışıp kalacağım orada diye korkuyorum. Bu arada biber salçamı ve doğranmış domates konservelerimi de yapıp yerleştirdim. Daha ne kaldı? Unutmamam lazım

katmer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025