agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni47Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-08-2009, 16:52   #11
Ağaç Dostu.
 
katmer's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-09-2008
Şehir: Sarıyer-İSTANBUL
Mesajlar: 2,878
Galeri: 167
Ben de 12 senedir domatesleri konserve yaparak hazırlıyorum. Daha önce de anlatıldığı gibi kabuklarıyla robotta doğradığım domatesleri, içine tuz atarak kaynatıyorum. Kaynar vaziyetteyken kavanozlara doldurup yeni kapaklarla kapatıyorum. Bir örtü üzerine ters çevirerek soğumasını bekliyorum. Bütün kış kullanıyorum. İki kasadan hazırladığım için de rahatlıkla yetiyor.
Geçen hafta kışlık domateslerimi hazırladım. Bir kısmının içine biber doğrayarak menemenlik yaptım. 40 kavanoz kadar oldular. En önemlisi, bu sayede kış boyunca sağlıklı domatesler yiyiyoruz.

katmer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025