agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni47Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-08-2008, 14:49   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 04-08-2008
Şehir: ankara
Mesajlar: 2
merhaba ben yeni üyeyim. foruma evdeki 5 kg. domatesi nasıl değerlendirebileceğime dair çözümler ararken rast geldim. pek çok seçenek sunulmuş gerçekten ama hala emin değilim. bir kere benim domateslerim ayaş domatesi, sulu.. ama gördüğüm kadarıyla yukarıdaki seçenekler daha çok yumurta domates gibi suyu az olan ve dolayısıyla çabuk kuruyabilen domatesler için daha uygun.. diğer seçenekler ise riskli geldi biraz, patlama tehlikeleri filan şu patlıcanlı, biberli tarif çok hoşuma gitti.. ama zahmetli ve zaman alıcı geldi o da..sizce çalışan, zaman kısıtı olan, ve ilk kez deneyecek biri için en garantili seçenek hangisi olabilir?

nisalp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025