agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni233Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-12-2006, 11:22   #11
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
Hhatice's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-12-2006
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 2,876
Galeri: 2
biz trakyada iki çeşit tarhana yaparız biri göce tarhanasıdır diğeri un tarhanası

ben evde her sene un tarhanası yaparım biz tarhanayı on günde çıkarırız on günden az tutulan tarhana tatsız olur .

Kırmızı etli biberi rondada çekip çiğden una ilave ederiz soğanıda aynı şekilde çiğden katarız yoğurt irmik süt domates tuz ile yoğururuz

arzu eden arkadaşlara tam ölçü veririm ama şimdi zamanı geçti eylül ayı tarhana için en güzel aydır hem sebze açısından hem kurutma açısından

Hhatice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025