agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni7Beğeniler
  • 1 Gönderen Ayazkızı
  • 1 Gönderen david72
  • 1 Gönderen david72
  • 1 Gönderen Ayazkızı
  • 2 Gönderen Ayazkızı
  • 1 Gönderen Kozanli

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-10-2018, 20:48   #16
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 01-11-2008
Şehir: izmir
Mesajlar: 74
Dün kundak arkadaşlarım geldi. (Dünyaya geldiğimiz günden beri arkadaşız 60 yıl oldu) Sağlıklı beslenmeden bahsederken kavanoza yaptığım sauerkraut'u açtım. Önce koku testinden geçti. Muh-te-şemmmm bir kokusu var.. Sonra tat testi yaptık. Muhteşem kelimesi yetmez anlatmaya. Küp'ün içinde neler olduğunu bilmiyorum..Ama kavanozdaki böyleyse küp'ün içinde fermente olan beni büyük bir beklentiye soktu...

Bu arada başka fermente turşu denemelerimde var tabii...pancar, ( Kvas diyorlar... benim bildiğim kvas çavdar ekmeğinden oluyor) Kornişon, kelek...yarın pazara gidip başka neler var diye bakacağım. şu an aklımda karnabahar var..bakalım neler deneyeceğim..

Resulgur ve Kozanli beğendi.
Ayazkızı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
ekşi lahana, salamura, sauerkraut yapımı


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025