agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni1446Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-11-2009, 00:16   #11
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Galeri: 106
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Arkadaşlar, hava akımı olmayan yerde hurmaların küflenme olasılığı artar, aman dikkat.

Sevgili MeyveliTepe, bir tecrübemi desem bir denememi desem bilmiyorum, ama sizlerle paylaşmak istedim.
Daha öncede bahsettiğim gibi geçen yıl bir tanecikle olan deneyimim, soyup sıcak suya sokup ona kadar sayıp çıkardım ve hava (akımı olayını bilmediğim için) akımı olmayan 2x3 olan bir odaya koydum, tam olarak kaç gün kaç ay durdu bilmiyorum ama yaklaşık bir üç ay durdu, ben onu unutmuştum aklıma geldi hemen gidip baktım, karşımda kahverengi bir şey duruyordu görünümü sizin dediğiniz gibi üzeri şekerden kaynaklanan beyazlık yoktu, hemen çakımı çıkarıp bir dilim kestim ve ağzıma attım, tat enfes bir şey olamaz böyle bir şey deyip bir dilim daha yedim, harika bir şey.
Ben hava akımı olmıyan bir yerde yaptım oldu, istisna da olabilir, bilmiyorum sadece paylaşmak istedim.

Jakin beğendi.
Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025