agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kediler (https://www.agaclar.net/forum/kediler/)
-   -   Ailemizin dört ayaklı üyeleri: Kediler (https://www.agaclar.net/forum/kediler/21448.htm)

Revnak 14-03-2013 14:29

6 günlükler

1 Eklenti(ler)
Eklenti 378042

pomodoro 14-03-2013 17:41

Ne güzelliktir bu böyle :)) İnşallah mutlu birer yuvaları olur. Kurda kuşa trafiğe yem olmazlar sokaklarda...

derya d. 18-03-2013 11:46

1 Eklenti(ler)
Bu da benim 4 kedimden biri ve evimize yeni gelen ağacım :)

Revnak 18-03-2013 15:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi pomodoro (Mesaj 1119852)
Ne güzelliktir bu böyle :)) İnşallah mutlu birer yuvaları olur. Kurda kuşa trafiğe yem olmazlar sokaklarda...

Site yola çok yakın olmadığı için ezilme tehlikeleri çok yok, sadece giren çıkan park eden araçlar var. Kargalardan daha çok korkuyorum aslına bakarsanız. Her gün gelip kuru mamaları ya da hazırladığım yemekleri yiyorlar. Yavrular çok küçük oldukları için henüz kutudan çıkmıyorlar çıkmaya başladıklarında umarım zarar vermezler.
Forumda fotoğrafları görüp sahiplenmek isteyenler olursa çok mutlu olurum;)

jeozuu 18-03-2013 23:22

Merhaba,

Otobüs yolculuklarında molaları genelde otobüs dışında geçiririm. Dün Cizre'den Tokat'a giderken yine molada dışarıdaydım, etrafı seyrediyordum. Birden gözüm yolun kıyısındaki kediye takıldı. Hiç etrafına bakmadan aheste bir şekilde yola çıktı. Öyle bir "eyvah" dedim ki herkes döndü bana baktı. Kocaman tır ezdi kediyi, tırında yapabileceği bir şey yoktu, bir anda oldu herşey. "Kediye araba çarptı" diye bağırdım bu kez, kimse oralı bile olmadı. Koştum yola, eğer yaşıyorsa (ki buna imkan yoktu) bir şeyler yapabilmek için.

Oracıkta ölmüştü. Aldım yolun kenarına koydum, sımsıcaktı.

Bir ihtimal yaşıyorsa diye yeniden bir kontrol ettim ama yaşamıyordu...

Olayın öncesine tanık olup, yapacak bir şey olmaması çok fena.

Revnak 19-03-2013 06:36

:(:(:(

Charlaux 19-03-2013 20:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi jeozuu (Mesaj 1123256)
Merhaba,

Otobüs yolculuklarında molaları genelde otobüs dışında geçiririm. Dün Cizre'den Tokat'a giderken yine molada dışarıdaydım, etrafı seyrediyordum. Birden gözüm yolun kıyısındaki kediye takıldı. Hiç etrafına bakmadan aheste bir şekilde yola çıktı. Öyle bir "eyvah" dedim ki herkes döndü bana baktı. Kocaman tır ezdi kediyi, tırında yapabileceği bir şey yoktu, bir anda oldu herşey. "Kediye araba çarptı" diye bağırdım bu kez, kimse oralı bile olmadı. Koştum yola, eğer yaşıyorsa (ki buna imkan yoktu) bir şeyler yapabilmek için.

Oracıkta ölmüştü. Aldım yolun kenarına koydum, sımsıcaktı.

Bir ihtimal yaşıyorsa diye yeniden bir kontrol ettim ama yaşamıyordu...

Olayın öncesine tanık olup, yapacak bir şey olmaması çok fena.

Olay boyle olunca aci ceken sadece bizleriz,icinde hayvan sevgisi olmasa da gercekten bir damla sevgiyle de olsa yogrulmus olan kalpler aci cekiyor digerleri icinde umursamadiklari birsey umursamadan yok oluyor.

Revnak 13-04-2013 00:39

Ballı ve Masal

5 Eklenti(ler)
Merhaba doğa dostları,
Bu iki güzellik 4 ve 5 yaşlarında kısırlaştırılmış gayet sağlıklı ancak talihsiz canlılar. Sahibi çocuğu kuru mamaları yiyor diye mama kabını yukarı almak yerine bu iki güzeli sokağa atmaya karar vermiş!
Sokağa atılmaktan son anda kurtulup daha önce hiç kedi bakmayan ama bu güzelliklerle kedi sevgisini tadan yeni sahiplerinin yanında iki aydır çok mutluydular. Ta ki başka bir apartman sakininin kedisi hakkında imza toplamaya gelen yönetim -nasıl bir yönetimse- evde kedileri görene kadar.. Hal böyle olunca da artık gerçekten sokağa atılmak zorunda kaldılar.
Geçen pazar günü haberi alınca doğduklarından beri evde yaşayan sokak nedir bilmeyen bu canların atılmalarına, araba altında ezilmelerine, aç kalmalarına gönlüm razı olmadı. Geçici olarak almaya karar verdim. Ancak zaten evimde iki kedim var, tamam dört kedi ile yaşamak çok büyük keyif ancak gerçekten zor. Duruma alışmaları için şimdilik evdeler ancak hafta içinde ne yazıkki sitenin bahçesine salmak durumundayım.
Bu güzelliklerin fotoğraflarını gerçekten sıcak bir yuva bulabilmeleri umuduyla sizinle paylaşmaya karar verdim. Eğer siz bakamayacaksanız bile tanıdıklarınıza fotoğrafları gösterip hikayelerini paylarşırsanız çok mutlu olurum.

Bu kızımız Ballı.. (ne kadar ballı olduğu tartışılır ya..)
Eklenti 389866

Eklenti 389865

Eklenti 389864

Bu da oğlumuz Masal

Eklenti 389867

Eklenti 389868

sonkez 25-05-2013 17:00

Bizim evin küçük kızı....

5 Eklenti(ler)
Bizim evin küçük kızı....

8 Sene kadar önce daha 1 aylıkken kızımın sokaktan kucağına alıp ....
Ne olursun babacığım iki, üç gün bizde kalsın deyip aldığı, daha sonra temelli bir bireyimiz haline gelen kedimiz...

altintasna 14-09-2013 23:31

Kedilerim

2 Eklenti(ler)
Fırsat oldukça kedilerime ait fotoğraflar eklemek istiyorum bu konuya.
Şuan beslediğim iki tane erkek kedim var.
Onlarla başlayayım birer kare ile.
İkisi kardeş:

loveforlife 15-09-2013 22:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi altintasna (Mesaj 1199571)
Fırsat oldukça kedilerime ait fotoğraflar eklemek istiyorum bu konuya.
Şuan beslediğim iki tane erkek kedim var.
Onlarla başlayayım birer kare ile.
İkisi kardeş:

İlk resimdekinin ağzı ne kadar masum! Gerçi ikisi de birbirinden güzeller ama...

loveforlife 15-09-2013 22:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Revnak (Mesaj 1137915)
Merhaba doğa dostları,
Bu iki güzellik 4 ve 5 yaşlarında kısırlaştırılmış gayet sağlıklı ancak talihsiz canlılar. Sahibi çocuğu kuru mamaları yiyor diye mama kabını yukarı almak yerine bu iki güzeli sokağa atmaya karar vermiş!
Sokağa atılmaktan son anda kurtulup daha önce hiç kedi bakmayan ama bu güzelliklerle kedi sevgisini tadan yeni sahiplerinin yanında iki aydır çok mutluydular. Ta ki başka bir apartman sakininin kedisi hakkında imza toplamaya gelen yönetim -nasıl bir yönetimse- evde kedileri görene kadar.. Hal böyle olunca da artık gerçekten sokağa atılmak zorunda kaldılar.
Geçen pazar günü haberi alınca doğduklarından beri evde yaşayan sokak nedir bilmeyen bu canların atılmalarına, araba altında ezilmelerine, aç kalmalarına gönlüm razı olmadı. Geçici olarak almaya karar verdim. Ancak zaten evimde iki kedim var, tamam dört kedi ile yaşamak çok büyük keyif ancak gerçekten zor. Duruma alışmaları için şimdilik evdeler ancak hafta içinde ne yazıkki sitenin bahçesine salmak durumundayım.
Bu güzelliklerin fotoğraflarını gerçekten sıcak bir yuva bulabilmeleri umuduyla sizinle paylaşmaya karar verdim. Eğer siz bakamayacaksanız bile tanıdıklarınıza fotoğrafları gösterip hikayelerini paylarşırsanız çok mutlu olurum.

Bu kızımız Ballı.. (ne kadar ballı olduğu tartışılır ya..)
Eklenti 389866

Eklenti 389865

Eklenti 389864

Bu da oğlumuz Masal

Eklenti 389867

Eklenti 389868

Ne oldu bu canların durumu? Yuva bulabildiler mi?

Revnak 16-09-2013 12:18

Ballı yuvalandı, yeni evinde çok mutlu haberlerini alıyorum. Masal ise evimizin asi çocuğu oldu. Günde birkaç kere gelip yemek yiyip hemen bahçeye çıkıyor=)

altintasna 20-09-2013 19:17

3 Eklenti(ler)
Üç farklı kare daha ekliyorum. Birinde küçüklük halleri var:

altintasna 23-09-2013 22:32

1 Eklenti(ler)
Havalar soğuk. Bu havada arkadaşım bunu bulmuş =)
İnşallah sağlam olarak geçirebilir kışı. Adını ben koydum: Messi =)

loveforlife 23-09-2013 22:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi altintasna (Mesaj 1202346)
Havalar soğuk. Bu havada arkadaşım bunu bulmuş =)
İnşallah sağlam olarak geçirebilir kışı. Adını ben koydum: Messi =)

O daha süt bebeği... Lütfen süt anne arayışına geçin. Yoksa ziyan olur bebecik.

altintasna 23-09-2013 22:40

Bunu hemen arkadaşa ileteyim. Ama çok zor. Süt anne nereden bulacak? Bu mevsimde emziren kedi bile yoktur. Bi bunun annesi varmış. O da kaybetmiş mi yavrusunu ne olmuşsa; arkadaş bulmuş.

Ama bu çok farklı. Hiç böyle yavru kedi görmedim ben. Pokemon gibi. Ya da fotoshoplu gibi. Kafaya bak. Duruşa, bakışa ve yüz ifadesine bak. =)

merkürvenüs 25-09-2013 14:02

Merhaba,

15 gün kadar önce düzenli olarak yemek verdiğimiz sokak kedilerinin arasına 2 aylık siyah beyaz bir yavru kedi attılar. Travma geçiriyormuş bilemedik ertesi gün ölmek üzereyken veterinere götürdük organlarının yerinde değil karın kısmının deri altına geldiğini söyedi. Önce serum, bakım derken ameliyat edilecek duruma gelince organları toparlamak için ameliyat ettiler. Şuan durumu iyi ama artık sokakta yaşayamayacağını düşünüyorum ve yavru için ev arıyorum. Fotoğrafını da yüklemeye çalışacam.

(Benim iki kedim var biri 7 diğeri 3 yaşında, o nedenle yavruyu eve alamıyorum.)

sedakalan 26-09-2013 15:18

Yavru Kediler Yataklarını Taşıyorlar :)

Yavru Kediler Yatağın Yerini Beğenmezse

Mutlaka izleyin:p

altintasna 28-09-2013 23:57

3 Eklenti(ler)
İlk iki fotoğraftaki kediler artık yok.
Son fotoğraftaki ise şuan beslediğim, yukarıda fotoğrafını paylaştığım kedi:

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1202351)
O daha süt bebeği... Lütfen süt anne arayışına geçin. Yoksa ziyan olur bebecik.

Arkadaşımla görüştüm. Yavrunun annesi varmış. Arkadaşım beslenmelerine yardım ediyor.

altintasna 14-10-2013 21:03

3 Eklenti(ler)
Bunlar da kedimin son fotoğraflarından:
:D

altintasna 15-10-2013 23:26

1 Eklenti(ler)
Diğer kedimden bir kare:

turkankaragoz 16-10-2013 12:32

2 Eklenti(ler)
Eklenti 447952
Eklenti 447953

işte benim canlarım. Efe ve Duman

hira 16-10-2013 19:24

1 Eklenti(ler)
işte benim saz ekibim:)

Derya Hanim 17-10-2013 13:38

Aman komsular benim basima gelenler. Benim minnik mindi kizim balkona koydugum guzmanya saksisini esmis bitkiyi sokmus arka tarafini kucucuk saksiya sigdirmaya ugrasiyordu :) Hanimefendinin tuvaleti gelmis meger :) guleyimmi kizayimmi bilemedim :)

hira 17-10-2013 13:51

Derya hanım, Şuan o kadar gergindim ki, mesajınızla bastım kahkahayı:) güzel yaşayın emi..

Ali_askn 23-11-2013 23:24

Evimin neşe kaynağı kedilerim :))

2 Eklenti(ler)
İlk olarak küçük kızım sofya :))

Ali_askn 23-11-2013 23:35

1 Eklenti(ler)
Sofya :))

Ali_askn 23-11-2013 23:45

4 Eklenti(ler)
Prensesimm :))

Ali_askn 23-11-2013 23:49

3 Eklenti(ler)
Asil kızım poly :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025