![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Yeni üye olsam da Ağaçlar.net, bitkilerle ilgili sık sık uğradığım bir siteydi. Sizleri üye olduktan sonra buldum.Tek tek isim yazamayacağım ama, bu üç sayfadaki kalpleri sevgi ve merhamet dolu üyeleri,sizleri çok sevdim.Burada sizlerle olmak için,ben bu siteye bir değil, bin kez üye olurum. Hepinize yüreğiniz kadar sıcacık sevgilerimi yolluyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Arkadaşlar, Hayvanları ve bitkileri seven insanlarla birarada olmak ne güzel bir duygu.. Hepinizi candan selamlıyorum. Benim Boncuk ve Bobi'nin dostlukları da görülmeye değer.Paylaşmak istedim. çok sevgiler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-03-2009
|
Maşallah insanlığa en büyük dersi onlar gösteriyor merhametsiz ,anlayışsız ,geçimsiz,insanlara çok güzel bir örnek .Bence sizin sevecen davranışınız bu dostluğu ortaya çıkarmış sizi kutlarım. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sanırım cevabınız benim gönderdiğim resimler için.. çok teşekkür ederim.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
|
boncuğun yavruları
bizim bahçenin maskotu boncuk dün gece üç yavrusu oldu ama sabaha karşı yavrulardan birini yimiş ama çok şekerler |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
Hiç bir dişi canlı yavrusunu yemez..bazı ölü yavruların çok nadir olarak yenildiği görülmüştür..sizin yavru kedi yaa ölü doğmuş **** başka bir erkek kedi tarafından öldürlmüş ki erkek kedilerin yavru kedileri boğduğu nu duymuştum.. sizin anne kedide çok acıktığı için ölü yavrusunu yemiş olabilir..kedinizi aç bırakmayınız..) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Doğanın güçsüzlüğü güce çevirme yöntemi. Bu olay karıncalarda da aynıdır. Anne karınca gelecek yavrular için güç toplamak adına aç kaldığı zamanlarda kendi yumurtalarını yer. Umarım anne kediniz ve yavruları sağlıklı ve uzun ömürlü olurlar. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
|
yok hayır aç bırakmadık yavru il 5 dakiika canlı idi |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Ben kedilerin güçsüz, yaşamayacak yavrularını yediklerini biliyorum.Biraz kötü bir benzetme olacak belki ama "çöpe gitmesin" diye düşünürlermiş gibi.. Yavruları sürekli gözlemleyin, içsinler diye sakın yağlı süt vermeyin. Özellikle gözlerinde çapaklanma oluşuyor mu dikkat edin, anneleri temizler genelde ama durmuyorsa veterinerden ilaç ya da veterinere ulaşamazsanız soğutulmuş çaya batırdığınız pamukla temizleyin. Bir de o kutunun içine eski kazak battaniye filan koysanız daha iyi olacak, havalar hala soğuk.. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2011
|
benim biricik aslanım
Daha sekiz haftalıken maşalahsı var. Şuan 3 kıloyu aşkın. Çok akıllıdır.. ne zaman çağrırsam yanıma gelir koşa koşa. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2010
|
sn athena-asena, kedilerinize bayıldım özellikle siyah olanı çok güzel. Bizim kedimiz henüz çok küçük inşallah ileride onunda böyle sevimli yavruları olur. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Ailemize katılan yeni bireyimiz: MIRNAK
Merhaba Benim dışımda herkes kedi alalım, yetiştirelim diye ısrarcıydılar. Bu ısrarlara 20 yıl direndim... Aslında ben hepsinden daha çok seviyorum ama sorumluluğu yüzünden öteleniyordu... Sonuç olarak yeni aile bireyimiz Mırnak bey hoş geldin. Cinsi: Safkan Van kedisi olduğuna inanıyorum, anne babasını görmedim araştırmalarıma göre türünün bütün özelliklerini taşıyor. Kedimiz 4 aylık, sağır, suyu seviyor, inanılmaz hareketli, avcı, çokta yaramaz ama çok terbiyeli ve temiz... Taktimimdir. MIRNAK ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
çok güzelmiş tenrık ederım temızlıgı düşündürüyor insanı ama bende cok severım |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Çooookk şeker. Bakışları çok güzel. Erkek olduğunu söylememiş olsaydınız bu bakışlarla "kız kedi" olduğunu düşünürdüm kesin. (Ben kedilerin cinsiyetini bakışlarından anlayabildiğimi düşünürüm de ) Ama daha çok resim isteriz Nuri Bey. Yok mu daha ?? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhabalar Efendim; Harika bir şey. Asil bir hayvan. Utangıçlığı bile okunabiliniyor. İlk kamera görmesinden mi, yoksa yatağın üzerinde yakalanmasından mı ki? Gözleri ile görecek, duyacak tüm yaşamınızı. Çok sevindim adınıza Sayın Muri Murvet. Hayırlısı olsun. Saygılarımla Lütfen. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
çok güzel gözleri var gerçekten harika bir kedi olacak şimdiden sevgili kediciğe sağlıklı uzun ömürler dilerim saygı ve sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Çok güzel, Van Kedisi' ne has asaleti belirgin. Siz 20 yıl dayanmışsınız. Bakalım ben daha ne kadar dayanacağım. Büyük oğlum özellikle... Ona Mırnak' ı gösterir göstermez muhabbet başladı: Henüz yavruymuş, siyah beyazmış, sadece kumunu ve mamasını koymak yeterliymiş, Biraz gözlem yaptıktan sonra işi gücü oyunmuş( bir de taklidini yapmaz mı ) Benim bir şey yapmama gerek yokmuş, gün boyu yanlız kalabilirmiş vs. vs![]() Köpek fobisini yeni yenmiş, kediye de ilk defa İst. Botanik Bahçesi' nde (nasıl oldu hala bilmiyorum) dokunabilmiş biri olarak bana biraz daha zaman tanımasını istedim ama bu uzun bir süre olmayacak gibi ![]() Ve...****** yeni başlığınız hayırlı olsun Nuri Bey. Belki bu sayede cesaretim artar. Kutuluş yok ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Safranlı Teşekkür ederim. Kediler doğuştan tuvalet terbiyeli oluyorlar, yalnız eşinebileciği büyüklükte bir kasa içine kum koymanız yeterlidir. Kumunu da gün aşırı sık sık değiştirdinizmi sorun kalmıyor. Bence, seviyorsanız beslemenizi tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Eser İlhan Size bahsettiğim kadar güzelmiş değil mi? Kız gibi masum bakıyor ama nasıl bir canavar anlatamam eve neşe geldi..! Kızım ve oğlum hatta Nazan hanım bile o kadar ilgileniyorlar ki, daha şimdiden şımarık bir adam olacağa benzer.... Adama, özel fotoğraf albümü hazırlanıyor. ![]() Mırnak |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın mrduran İnanılmaz meraklı bir hayvan evde keşfetmediği nokta kalmadı gibi.... Suyu seviyor, on günde bir banyosunu yaptırıyoruz, mutfak haricinde serbest dolaşım izni var yalnız geceleri oturma odasında balkonun kapısı açık olarak kapatıyoruz. Bu düzene alıştı, sabah erkenden tangırtılarına uyanıyoruz her sabah odanın düzenini değiştiriyor. Kızmaya gidiyoruz, dizel motor gibi mırrrrrr diye ses çıkartıyor iki şirinlik yapıyor, bizlerde yelkenler suya düşüyor. Adını da mırrrrr diye çıkardığı seslerden esinlendik. Zil sağır, yanında bomba patlasa umurunda değil... Adını sesleniyoruz isminin farkında bile değil, el işaretlerinle anlaşıyoruz. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Nuri Mervet; Öncelikle sayfanız hayırlı olsun ![]() Güle güle büyütün Mırnağı, çok şirin görünüyor şu hali ile. Bir o kadar da masum. Ben tam anlayamadım, yukarıdaki mesajlarda erkek felan diye geçiyor ama bu minik, dişi değil mi? Son fotodan sanki öyle anlaşılıyor da ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın gülenmelek Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Mırnak'ın temiz ve terbiyeli olduğunu söylemiştim, gözükmesini istemediği kısımları patisiyle örtmüş... Canım benim nasıl da terbiyeli... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Allah çocuklarınıza ömür sağlık versin , Eşiniz ve sizi başlarından eksik kılmasın inşallah. Ne güzel altın topunuz da oldu. Atarsınız artık onu birbirinize, neş'e kaynağı gibi. Ses/hava titreşimlerini algılamaması şaşırtıcı. Tüm güzellikler içinde daim olun inşallah. Saygı ve hürmetlerimle lütfen. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın mrduran Yüreğinizin güzelliği, içtenliği yazdığınız satırlara yansımış... Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. Sizinde, ailenizle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürdürmenizi temenni ediyorum. Ses değil fakat hava titreşimlerine duyarlı... Saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|