![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() Arkadakiler Adalet ablamın hazeranları, her yerden fışkırıyorlar. Ben de onları mümkün olduğunca toplu olabilecek şekilde, arka fona yerleştiriyorum. Onlar dokunulmaz, ablamdan dolayı. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
|
Ferihamın Ancusa capensisleri açmaya başladı. Gerçek mavi bunlar. Godetiaların yanında uzaktan bile farkediliyorlar. Artık unutma beni çiçeğim yok diye üzülmüyorum. Yaşasın... Sen çok ve güzel yaşa arkadaşım. Teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili jineop, sormak icin belki daha erken ama pandora yasemini ilk yil cicekleniyor mu? Bir de bir saksi icin kac kök uygun olur? Biliyorsun uzun zamandir cimlenmesini bekliyordum artik ümidi kesmistim o yüzden cok heyecanliyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
|
Alıntı:
Çimlenmesine çok sevindim. Taze tohumun güzelliği... Hızla büyüdüğünü sevgili kirazdan hatırlıyorum. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İçişilerinden siz sorumluysanız bizim gibi izin almaya, lisans çıkartmaya, hatta pasaporta, vizeye falan gerek yok. İstediğiniz şeyi istediğiniz yere koyabilirisiniz. Hanımlar... kıymetinizi bilin. Acaip hürsünüz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
|
Katmerli cücehatmilerimin saksıda olanları açmaya başladı. ![]() Nevsuncumun yazdığı gibi sümbül çan çiçeklerim hala çiçekleniyor. ![]() Allostomeria, Peru zambağının ilk çiçekleri ![]() Ferihamın Ancusa capensisleri ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ay ben çok utandım ve mahçup oldum şimdi ![]() Nasıl görmedim bilemiyorum?! Benim de tebessümümde senin büyük katkın var, görünce " bu da arkadaşımın elinden" dediğim o kadar çok bitkim var ki !!! Sevgiler. Düzenleyen Jezebel : 30-06-2012 saat 12:13 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|