![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Dilerim, endişe ile bekledikleriniz bari sizi sevindirir. Ben Abutilon için ''O ölmez, köke yakın bölümlerinden yeni sürgün verir.'' diyebiliyorum. Brugmansia içinde benzer şeyleri, geçen sonbaharda siz söylemiştiniz gibi geliyor. Yanılıyor olabilirim. ![]() Ammaaa...Herşeye rağmen bahçeniz, zengin ve o ölçüde güzel. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Tüm bitki delilerine duyurulur. Meyveleri hafif ekşimsi ama bol meyve veren yaprak dökmeyen bu böğürtlen cinsini bulduğunuzda kaçırmayın. Adı Thornless yazıyordu etiketinde... Saksıda yetiştirmeye uygun. Dantel gibi yapraklarını dökmüyor. Hızlı büyüyor, hastalanmıyor ve dikensiz. ![]() Dikey çilek ağacımdaki çileklerim tomurcuklar içinde. ![]() Frenk üzümü geçen sene olduğu gibi bu sene de çok meyve verecek görünüyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
bu asmaya benziyor sanki, tek gövde olsa 5 katlı binaya uzayacak gibi duruyor... |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sayın Jineop, bahçeniz, yetiştirdikleriniz, özeniniz herşey harikulade. Hangi birine bakacağımı, beğeneceğimi şaşırdım. Hayran kaldım herkes gibi. Sağlıklı günlerde huzurla yetiştirmenizi dilerim. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Akebia tam çiçeklendi. Bir metreyi bulan yeni sürgünler verdi. ![]() ![]() Clematis montana rubens tomurcuktan görülmüyor. Yaklaşık 3 metrelik alana yayılmış. İlk çiçeği açmak üzere. ![]() ![]() Morsalkım açıyor. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|