![]() |
arkadaşlar bu arada gurk mevsimi başlıyor sayılır hepinize bol çıkımlar:D
|
arkadaşlar yeni resimler çektim tavuklarım
5 Eklenti(ler)
|
son resimdeki horozum baya büyümüştü kaybaolan horozum :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İlyas tavukların maşallahı var çok güzeller ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gurk olsun civcivlerim olsun diyorsanız kesinlikle hint tavuklarını şiddetle tavsiye ederim saf kan hint olmasına gerek yok kırma hint olsa da olur sürekli sık sık gurka yatıyorlar. Bu hastalık gelmeden önce vardı hintlerim 10 12 yumurta yapıp mutlaka ve mutlaka gurk olurlardı senede 3 veya 4 kez. Yumurtaları da hiç folluklarda bırakmam ben taze taze her akşam toplarım fol da bırakmam folluklarda ama hintler yumurtalarını yaptıkları folluklarda gurk oluyorlardı hep yumurta dönemleri bitince. |
arkadaşlar hepinize çok teşekür ediyorum tavuklarım kendi civcvilerim hepsi 2 senelik bazıları 1 senelik çok doğal besleniyorlar gezindikleri yer çok büyük o üyzden sağlıklılar bide sizce hangi horozu damızlık olarak koyayım sizce:D
|
Alıntı:
|
Rabbim hastalık göstermesin tüyünce hayırlarını görürsün ***...
|
bay tömürcek ve alpereen 55 bende o horozu düşünüyorum ama tavuklara çok sinirleniyor nedense bide insanları kovalıyor yoksa bende onu koymak istemiştim aslında onu kesecektim sakkallı horoz kaybolmasaydı ama malesef çok sert olduğu için yakalayamadım ben napcam şimdi kafam karıştı halbuki gri renkli horoz çok uysal ama kırçıllı olan öbürünü dövüyor ama tavsiyelerinizi dikate alıcam ama işte insanların üzerine atlıyor sadece bana saldırmıyor anneme felan sinirleniyor :D
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Ve bunlarda benimkiler hastalıkta bütün tavuklarım ölünce bunları eş dost akraba getirdi hiç biri benim değil saolsunlar herkes birer ikişer tavuk verdi ;) Son resimekileri de geçen yengem göndermiş hint kırması yumurtaya gelseler çabucak gurk olur bunlar ama daha ufaklar :p
Eklenti 371995 Eklenti 371996 Eklenti 371997 Eklenti 371998 |
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Ve civcivlerim ;) Arkadaşlar maşallahlarınızı eksik etmeyin :)
Eklenti 372002 Eklenti 372003 Eklenti 372004 Eklenti 372005 |
Benim bir tane bile tavuğum kalmadı hastalıktan öldü hepsi. Maşallah Enes süper gidiyo her şey. :) Denizli horozuna da dikkat et komşunun bahçeye kaçmasın :D
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda benim tavuklarım,horozlarım,kazlarım,ördeklerim, süs tavuklarım ve süz horozu.
2 ay önce ne kümes ne kanatlı.2 aydır eğlencemiz oldular.şimdilik günlük ortalama 4 yumurta.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bütün resimler ve hayvanlarınız süper Maaşallah diyelim nazar değmesin ömürleri uzun yumurtaları bol olsun
|
Konu mükemmel bir konu olmuş. Bizde Aksaray'da bu işe yeni başladık. Allah izin verirse çok iyi ilerleyip lider bir firma haline gelmeyi düşünüyoruz. Hobiydi ilk başlarda ama şimdi düşünüyoruz da Türkiyede bu işi yapan çok az var. Daha doğrusu internet üzerinden yapan az. Eğer satın almaz isterseniz Süs Tavukları adresine girebilirsiniz. Sitemiz şimdilik durgun duruyor ama yaz aylarına girer girmez mükemmel olacak.
|
arkadaşlar ben phoenix denilen tavuk cinsinden beslemek istiyorum ama hiç bi yerde bulamadım yumurtasıda yok sanırım bana yardımcı olabilirmisiniz:(
|
sahibinden .com da bu işin pazarı oluşmuş durumda.ilyas06 belki oradan bulabilirsin.
|
arkadaşlar ben de new hampshire red cinsi beslemek istiyorum ama nesli kalmamış heralde memlekette, bu tavuk ırkınıdan nasıl bulabilirim
|
arkadaşlar bulamdım ya nerdeyse bütün siteyi dolaştım yok phoein tavuğu yumurtasıda olur ama yok
:( |
|
alibabaçiftliği.com diye bir adres var orda da var phoenix
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025