![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-05-2008
|
Alıntı:
ben size darılmazsanız bir şey söyliyeyim sizdeki diğer light sussex civcivleriniz de safkan deyil diye düşünüyorum.nedenine gelince sizin aldıgınız yumurtalar beyaz bacaklı orjinal horozla sarı bacaklı kırma hayvanın eşleşmesinden cıkan hayvanların yumurtalarıdır kesinlikle. Ben bu light sussex konusunda Türkiye de konuyla ilgili herkes tarafından tanınırım,sadece bu ırkın en iyisini yetiştirmeye çalışan biriyim,bu güne kadar yüzlerce civciv cıkarttım kesinlikle sarı bacaklı çıkmadı,sebebi bütün hayvanlarımı ingiltere ve iskoçyanın çiftliklerinden getirtmem den dolayıdır. bu ırkla ilgili büyük bir rant olduğundan insanımız her konuda olduğu gibi bu konudada kurnazlığa kaçıp insanları aldatmışlardır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
![]() 3 adet susex yarkamın üzerine biraz fazla düştüm galiba 1 hafta sonra 3 aylık olacaklar...Ağırlıkları 2 kg yaklaştı...Menülerinde piliç yemi, üzüm, hıyar, marul, maydanoz, solucan, buğday, taze mısır, domates, kendi yetiştirdiğim yer fıstıkları yani ne ararsan var...Aşırı kilo almaları ilerde bir sorun oluşturur mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-04-2014
|
secan aşırı kilo almaları bi sorun oluşturmaz ztn ne kadar yeselerde aşırı denecek kadr kilolu olacaklarını zannetmiorm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|