![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-03-2011
|
Alıntı:
Çift camlı 2m x 1.20 cm aliminyum kapı 1000TL Makinanın İskelet Maliyeti 150 TL İskeletin Galvaniz Kaplaması 75 TL izalasyon strafor 50 TL iç döşeme aliminyum 300 TL Dış mdf 250 TL Krom Nikel Çevirme Sistemi Ve sepetler 900 TL 20 adet 150lik plastik viyol tane 27 TL den 540 TL Motor 100 TL Prop sth 71 100 tl Bilgisayara bağlı pic kontrollü role bağlantı kutusu işçilik hariç 100 TL (özel tasarım) şu ana kadar yazdıklarım işçilik hariç 3565 TL etti daha program içinde yok bilgisayar yok ![]() Allah utandırmaz inşallah çok başarılı bir ekiple çalışıyorum yazılım şirketimiz var yazılımı benim ekibim yazıyor ege üniv. fizik bölümü Doç. Dr arkadaşımın ve Aselsandan emekli bir elektronik mühendisi abimizin de yardımıyla bu işe giriştik forumdaki arkadaşlara yardımcı olurum izlemeleri gereken yolları anlatırım forumdan cihan_as beni ziyaret etti bornovada temizlik şirketim alsancakta yazılım şirketim güzelbahçedede veteriner kliniğim var yolu düşen arkadaşlar gelebilir sohbet ederiz tuttuğum notları kendilerinlede paylaşabilirim normalde pic bağlantısı olmadanda herşeyi direk pc ye yaptıra bilirdik programın emek hırsızlarının eline geçmesinden korktuğumuz için kilit noktayı pic e gömdük. Üstümüze düşeni yaptık bana şans dileyin ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|