Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi idcevi
Ben de Cimukanın 350S modelini almayı düşünüyordum, bu düşünceyi bir daha mı gözden geçirmeliyim acaba? Siz hangi modelini aldınız da beğenmediniz sayın Mavi_ay? Böyle güzel bir makina yapmayı becerebiliyorsanız niye başka makinalarla uğraşıyorsunuz bir anlam veremedim. Hem kendinize hem de bizlere yapın, hem para hem sevap kazanın. Ben, sizin istediğiniz paranın %25 daha fazla ödemeye hazırım. Bir tek şartım var; Ödeme makinayı aldıktan 21 gün sonra olacak. Verim dediğiniz gibi olursa o gün paranız cebinizde. Peki dediğiniz gibi olmazsa?
|
ben çimukanın t2400 modelini kullandım verim istediğim gibi değildi termostat ve higrostatına baktığınızda ön panelde çimuka yazıyor içine baktığınızda eforstarın cihazı olduğunu görüyorsunuz piyasadaki el yapımı makinalardan bir farkı yok sorunda burda zaten adamların yaptığı kasa ve havalandırma sistemi süper sorun higrostat ve termostatta bugün gerçek bir termostat almaya kalksanız 600 Tl den başlar bunun 200 TL si termostat ücreti 400 TL si kalibre efor starınkullandığı proplar bilgisayarların power supply lerinde bulunan 1 dolarlık ptc **** ntc sensörler bu sensörler analogtur ve yanılma payları 3 4 derecedir buda yumurtaları pişirmeye veya bozmaya yeter ben makinamı kendim için tasarladım aklımda birinede yapar satarım düşüncesi yoktu zaten bu şekilde bir makina yapmanın maliyeti çok fazla isterseniz size kısaca maliyetini yazayım
Çift camlı 2m x 1.20 cm aliminyum kapı 1000TL
Makinanın İskelet Maliyeti 150 TL
İskeletin Galvaniz Kaplaması 75 TL
izalasyon strafor 50 TL
iç döşeme aliminyum 300 TL
Dış mdf 250 TL
Krom Nikel Çevirme Sistemi Ve sepetler 900 TL
20 adet 150lik plastik viyol tane 27 TL den 540 TL
Motor 100 TL
Prop sth 71 100 tl
Bilgisayara bağlı pic kontrollü role bağlantı kutusu işçilik hariç 100 TL (özel tasarım)
şu ana kadar yazdıklarım işçilik hariç 3565 TL etti daha program içinde yok bilgisayar yok
Allah utandırmaz inşallah çok başarılı bir ekiple çalışıyorum yazılım şirketimiz var yazılımı benim ekibim yazıyor ege üniv. fizik bölümü Doç. Dr arkadaşımın ve Aselsandan emekli bir elektronik mühendisi abimizin de yardımıyla bu işe giriştik forumdaki arkadaşlara yardımcı olurum izlemeleri gereken yolları anlatırım forumdan cihan_as beni ziyaret etti bornovada temizlik şirketim alsancakta yazılım şirketim güzelbahçedede veteriner kliniğim var yolu düşen arkadaşlar gelebilir sohbet ederiz tuttuğum notları kendilerinlede paylaşabilirim normalde pic bağlantısı olmadanda herşeyi direk pc ye yaptıra bilirdik programın emek hırsızlarının eline geçmesinden korktuğumuz için kilit noktayı pic e gömdük. Üstümüze düşeni yaptık bana şans dileyin