![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2010
|
Ben sordum ,hani önceden kömürler büyük parçalar halinde olurdu, kendimiz parçalardık. O kömür odun kömürü oluyormuş. Ondan da bulunmuyor artık diyorlar. Mangal kömürünü bilmiyorum. Belki farketmiyordur her kömür oluyordur, benim de fazla bir bilgim yok açıkcası. Dediğiniz gibi iyileştircez diye hayvanlara zarar vermeyelim sonra ![]() Burada köylülere sordum böyle bi durumla hiç karşılaşmamışlar. Asprin ver dediler onu vermeye de cesaret edemiyorum, bişe olur die korkuyorum. Belki sıcaklarda kendiliğinden geçer die düşünüyorum. İnşllh geçer hastalıkları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-02-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
![]() bir kere temizledim poposunu ama içim yana yana hayvan canı bayağı acıdı tamamen temizlemiş olmamaa rağmen aynı şekilde dışkı birikmesi olmuş hayvan artık kendin geçmiş gibi biraz ölücek heralde hem temizlemekle olucak olsaydı ilk sefer temizlememde olur ama ne yaparsın kader ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-11-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-09-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Uzun bir 3 hafta sonunda gurk tavuğun altında sabah erken saatte sanırım 7.00 civarıydı 3 civciv yumurtadan çıkmış. Diğer bir tanesi de öğlen 13.00 gibi yumurtadan çıkmış. Çok halsiz olduğu için tavuk kanadının altında tutuyor. 5 adet yumurtadan bir tanesi boş çıktı. 2 benekli sarı ve 2 tane benekli siyah civcivimiz size merhaba diyor ![]() Maşallah çok sevimliler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|