agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Kanatlılar
(https)




Beğeni Düzeni2337Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-11-2010, 06:14   #1
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 30-09-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 80
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alectoris Mesajı Göster
Sn Badee.

Siz sansliymissiniz. Uysal bir kopeginiz var.

Benim anlamadigim kangal dedigin yabancilara karsi agresif ama ciftlik ahalisine karsi korumaci olmasi gerekirken maalesef pratikte oyle olmadi.

Kopeklerin aclik sorunu yoktu cunku yedikleri onlerinde yemedikleri arkalarinda misali yasiyorlardi. Icgudusel olarak kumes hayvanlarini sevmiyorlardi diye dusunuyorum.

Neyse sonucta ikisini de baskalarina verdim.

Acikcasi kopeksiz de olmuyor. Cunku bu sefer cevredeki kediler ve tilkiler dadandilar bahceye. Ben de yeni kopek almaya karar verdim. Yavru olarak almak galiba daha mantikli.

O yuzden hangi irklari tavsiye edersiniz diye sormak istiyorum. Kopekten beklentim gece gunduz bekcilik yapmasi ve ciftlik hayvanlarina ve cocuklara zarar vermemesi.
Bence cok kücük alma o büyüyene kadar belliki kırsal alandasın sen onun ıcın büyüyene kadar zaman gecer öldürür tavukları tilikler felan sen arastır uysal hayvanlara sahip cıkıcak bir hayvan bul bence sonra o dururken birde ufak köpek alırsın onu yetistirirsin böylece o yaslandıgında diyeri büyümüs olur.Köpekler alıstırma ıle tavuklara saldırması önlene bılır aslında baglı tutup alısmasını sağlaman lazımdı bılemıyorum neyse artık gec bunları konusmak ama dedıgım gıbı yap bence.Bende yumurtlamayan ıkı tavugu bır hafta ıcınde kestırıcem veya satıcam yenısını alıcam feriklerim daha yumurtlamaya baslamadı onun ıcın onlar baslayana kadar öğretici olur hem.Ne olduda böyle yumurtlamıyorlar anlamadım tüydede deyıller cokta yaslı deyıller görsenız cüseli bakımlı prıl prıl tüyleri var ama yumurtlamayalı bır bucuk ay olcak.

Badee Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025